Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Η αλλαγή στην υπεράσπιση και οι μαρτυρίες που «καίνε» (Video)

Ανοίγουν τα στόματα στη γειτονιά στο Μεταξουργείο -Τι λένε οι γείτονες του σκηνοθέτη

23 Φεβρουαρίου 2021 07:33
Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Η αλλαγή στην υπεράσπιση και οι μαρτυρίες που «καίνε» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Στην ΓΑΔΑ συνεχίζει να κρατείται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός. Αργά χθες το βράδυ, ο δικηγόρος ο Νίκος Γεωργουλέας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη. Πλέον μόνο ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας υπερασπίζεται τον θεατράνθρωπο.

Εν τω μεταξύ, μια κατάθεση που καίει τον Δημήτρη Λιγνάδη έγινε χθες, από οικείο του πρόσωπο. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής που κατέθεσε δεν ήταν θύμα του σκηνοθέτη αλλά φαίνεται ότι γνώριζε καλά την δράση του.

Ακόμα, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρει παράταση 1-2 μέρες ο Δημήτρης Λιγνάδης για να απολογηθεί στον εισαγγελέα, κάτι που θα γινόταν το πρωί της Τετάρτης. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Τα στόματα ανοίγουν μέρα με την ημέρα στη γειτονιά του Δημήτρη Λιγνάδη

«Τον έβλεπα σε ένα γηπεδάκι μπάσκετ που έχει εδώ δίπλα που είναι γεμάτο με μετανάστες, ‘ψάρευε’ παιδάκια από εκεί και τα έφερνε προς τα εδώ».

«Πάρα πολλά παιδιά ερχόντουσαν πολλές φορές χτυπούσαν το κουδούνι και προσπαθούσαν να μπούνε μέσα και λέγανε πάω για τον κύριο Λιγνάδη». Τα στόματα στη γειτονιά του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο ανοίγουν.

«Πάρα πολλά παιδιά ερχόντουσαν πολλές φορές χτυπούσαν το κουδούνι και προσπαθούσαν να μπούνε μέσα και λέγανε πάω για τον κύριο Λιγνάδη» προσθέτει άλλος.

«Και στη μηχανή πάνω τον είχαμε δει με πιτσιρικάδες και στην πλατεία εδώ πέρα με πιτσιρίκια. Ακουγόταν ξέρεις ότι χρηματοδοτούσε παιδιά, ότι έδινε χρήματα αυτό είχε ακουστεί» υποστηρίζεται χαρακτηριστικά.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας περιγράφουν απίστευτα περιστατικά. Μια γυναίκα γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη εξηγεί πως η ίδια έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να απεγκλωβίσει τον γνωστό σκηνοθέτη από το μπαλκόνι του σπιτιού του , μετά από ένα περίεργο καυγά με έναν άγνωστο επισκέπτη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανιζόταν πρόθυμος να βοηθήσει τα μικρά της πολυκατοικίας αλλά κάποιοι είχαν ήδη φοβηθεί.

«Είχε κάνει πρόταση στον άνδρα μου να ανέβει το παιδί μου επάνω ότι είχε πολύ μεγάλο ταλέντο και ότι ήταν πολύ καλός μίμος εγώ όμως επειδή είχα καταλάβει σαν μάνα είχα μία πολύ κακή προαίσθηση και το είχα καταλάβει και δεν ήθελα με τίποτα να πάει» αναφέρει γειτόνισσά του.

Όταν ξεκίνησαν οι πρώτοι ψίθυροι οι βόλτες και οι εμφανίσεις του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο κόπηκαν απότομα.

Οι κάτοικοι της περιοχής μετά τις εξελίξεις για τη δράση και τις κατηγορίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη, την Πέμπτη ετοιμάζουν συγκέντρωση στην περιοχή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share