Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δημήτρης Λιγνάδης: Αρνείται όλες τις κατηγορίες - Την Τετάρτη η απολογία του

"Θα μελετήσουμε τη δικογραφία και θα σας ενημερώσουμε", είπε ο δικηγόρος!

21 Φεβρουαρίου 2021 12:50
Δημήτρης Λιγνάδης: Αρνείται όλες τις κατηγορίες - Την Τετάρτη η απολογία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 24/02 στις 12:00, πήρε ο Δημήτρης Λιγνάδης για να καταθέσει στην ανακρίτρια. Τι ανέφερε ο δικηγόρος του;

Ο γνωστός ηθοποιός - σκηνοθέτης, μετά την σύντομη παραμονή του στην Ευελπίδων, όπου παρουσιάστηκε με χειροπέδες, επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμείνει μέχρι την ημερομηνία της απολογίας του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα, αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού κατά συρροή. "Ακολουθήθηκε η διαδικασία. Η προθεσμία είναι για την Τετάρτη στις 12:00. Και πριν και μετά υπάρχει πλήρης άρνηση. θα μελετήσουμε τη δικογραφία και θα σας ενημερώσουμε" δήλωσε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Δείτε το βίντεο:

Δημήτρης Λιγνάδης: Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης μετά την σύλληψη του

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης

«H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η χώρα έχει κράτος Δικαίου και η κυβέρνηση θα συνδράμει, με όποιο τρόπο της ζητηθεί, θέτοντας στη διάθεση των δικαστικών αρχών τις υπηρεσίες της. Υποθέσεις τέτοιου είδους δεν έχουν κομματικό χρώμα.

Δημήτρης Λιγνάδης

Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share