Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Συγκλονίζει η γυναίκα που τον «έκαψε» - «Είμαι μάνα…»

Μίλησε για το λόγο που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

22 Φεβρουαρίου 2021 20:29
Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Συγκλονίζει η γυναίκα που τον «έκαψε» - «Είμαι μάνα…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκλονίζει η γυναίκα, που με την κατάθεσή της «έκαψε» τον Δημήτρη Λιγνάδη στη γνωστή πολύκροτη υπόθεση, με την ίδια να τονίζει πως, ως γονέας, δεν μπορούσε να μείνει άπραγη.

Η ίδια, μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη, επισημαίνοντας πως ήθελε να έχει καθαρή τη συνείδησή της, τη στιγμή που άλλη μια κατάθεση έρχεται στο φως, βάζοντας σε ακόμη δυσκολότερη θέση τον Λιγνάδη, που αυτή την ώρα αρνείται τα πάντα.

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Η τοποθέτηση της μάρτυρα-«κλειδί» για την κατάθεσή της

«Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Οφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου». Αυτά αναφέρει η 40χρονη από το περιβάλλον του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία κατέθεσε στις Αρχές όσα, όπως υποστηρίζει, γνώριζε για τον σκηνοθέτη -ηθοποιό.

Κομβική για την εξέλιξη της υπόθεσης Λιγνάδη έχει αποδειχθεί η κατάθεση της 40χρονης, η οποία βρισκόταν πολύ κοντά για χρόνια με τον σκηνοθέτη, κατέθεσε τουλάχιστον για 4 ώρες την Παρασκευή και τα όσα είπε άνοιξαν τον δρόμο για τη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη μια μέρα μετά. Η 40χρονη είναι ένα πρόσωπο που φέρεται να γνωρίζει συγκεκριμένα γεγονότα καθώς επί 20 χρόνια συναναστρεφόταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η συγκεκριμένη μάρτυρας μίλησε στο STAR λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share