Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Αποπλάνηση 13χρονου: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 35χρονη καθηγήτρια (Video)

Τι όρους της επέβαλλε το δικαστικό συμβούλιο

18 Φεβρουαρίου 2021 13:27
Αποπλάνηση 13χρονου: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 35χρονη καθηγήτρια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αποπλάνηση 13χρονου: Σειρά περιοριστικών όρων, προκειμένου η κατηγορουμένη να αφεθεί ελεύθερη για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει και οι οποίες αφορούν την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της, επέβαλε το δικαστικό συμβούλιο στην 35χρονη καθηγήτρια.

Ειδικότερα, το δικαστικό συμβούλιο κλήθηκε να λύσει τη διαφωνία που είχε προκύψει την περασμένη Παρασκευή μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για την τύχη της καθηγήτριας, η οποία συνελήφθη και οδηγήθηκε προς απολογία στη Δικαιοσύνη, κατηγορούμενη ότι είχε σχέση με τον μαθητή της, ηλικίας μόλις 13 ετών.

Το συμβούλιο με βούλευμα που εξέδωσε επέβαλε στην 35χρονη κατηγορουμένη τους εξής όρους:

  • Να μην πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ.
  • Να μην έχει οποιανδήποτε επικοινωνία μαζί του (διαδικτυακή, τηλεφωνική και διά ζώσης)
  • Να παρακολουθείται από ψυχολόγο, όπως είχε προτείνει η εισαγγελέας.

Πάντως, την περασμένη Παρασκευή, η 35χρονη στην απολογία της είχε δηλώσει μετανιωμένη για τις πράξεις και είχε ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια και τον μαθητή για την αναστάτωση που τους προκάλεσε.

Αποπλάνηση 13χρονου: Το παρελθόν της καθηγήτριας με τον ανήλικο μαθητή της - Τον γνώριζε από 7 ετών! (Video)

Αποπλάνηση 13χρονου: Μετά την καταγγελία για αποπλάνηση σε βάρος της καθηγήτριας από τους γονείς του 13χρονου μαθητή, ο φάκελος της υπόθεσης συμπληρώνεται με νέους διαλόγους αλλά και εικόνες από την παράνομη σχέση τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καθηγήτρια γνώριζε τον ανήλικο από όταν ήταν μόλις επτά ετών. Τότε, ως δασκάλου χορού, του παρέδιδε μαθήματα, όταν πήγαινε Α’ Δημοτικού.

Εκεί δημιουργήθηκε και μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της καθηγήτριας και των γονιών. Γι' αυτό και όταν το παιδί μεγάλωσε, την εμπιστεύτηκαν για να κάνει στον γιο τους ιδιαίτερα μαθήματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την αστυνομία, φέρνει τη φιλόλογο σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Σε αυτήν περιγράφονται οι πιέσεις και η στρατηγική της εκπαιδευτικού, με στόχο να δέσει κοντά της τον μαθητή και να παραπλανήσει τους γονείς του. Οι αστυνομικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά…

«Προκειμένου να ικανοποιήσει τη γενετήσια ορμή της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις ακόμα και κατά την παράδοση του μαθήματος στον 13χρονο, στον χώρο του σπιτιού του».

Στη δικογραφία υπογραμμίζεται ότι η 35χρονη παρότρυνε τον ανήλικο συστηματικά να λέει ψέματα στους γονείς του, για να συναντιούνται, και πως η ίδια συνέχιζε επίμονα να τον αναζητά στο τηλέφωνο, ακόμα και όταν η μητέρα του μαθητή έμαθε για την παράνομη σχέση τους…

Στις μεταξύ τους συνομιλίες, χρησιμοποιούσαν το Instagram, όπου είχαν συνομιλίες με πρόστυχο σεξουαλικό περιεχόμενο. Επίσης, στην ίδια εφαρμογή βρέθηκαν και γυμνές φωτογραφίες τους, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σε θεματικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κλοιός γύρω από την καθηγήτρια άρχισε να σφίγγει πριν από δύο μήνες. Σε ένα από τα ραντεβού, ο 13χρονος φέρεται να της αποκάλυψε τις πρώτες ερωτήσεις της μητέρας του για τον τρόπο που τη βλέπει. Ο ανήλικος αρνήθηκε τα πάντα, αλλά από τότε, όπως φαίνεται, οι γονείς του άρχισαν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη εκπαιδευτικό που πλήρωναν…

Η μέρα που ο 13χρονος ξέχασε ανοιχτό το προφίλ του στο Instagram έμελλε να είναι εκείνη που θα αποκαλύπτονταν τα πάντα. Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι διάλογοι του παιδιού τους με την καθηγήτρια, επιβεβαίωσαν τις υποψίες τους…

Σε κάποια από τα μηνύματα η καθηγήτρια ορκιζόταν αιώνια πίστη και έκανε λόγο ακόμα και για αποκατάσταση μόλις ο 13χρονος ενηλικιωνόταν. Μέχρι τότε, όμως, του ζητούσε να μην πει τίποτα για τη σχέση τους σε κανέναν…

Η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, με την καθηγήτρια να βρίσκεται αντιμέτωπη με βαρύτατες ποινές, με βάση τον νέο ποινικό κώδικα. Αφού τόσο για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου όσο και για εκείνο της κατάχρησης σε ασέλγεια προβλέπονται ποινές που φτάνουν τα 10 χρόνια…

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα στις Αρχές είναι πώς ένας ανήλικος πήγαινε με την καθηγήτρια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, χωρίς κανένας να υπεύθυνος να ρωτήσει πού πηγαίνει ο μικρός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share