Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποπλάνηση 13χρονου: Nέες αποκαλύψεις για την 35χρονη καθηγήτρια (Video)

Πώς χειραγώγησε και αποπλάνησε τον 13χρονο

5 Φεβρουαρίου 2021 12:04
Αποπλάνηση 13χρονου: Nέες αποκαλύψεις για την 35χρονη καθηγήτρια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου μαθητή από την 35χρονη καθηγήτριά του. Όπως αναφέρει το MEGA, η καθηγήτρια γνώρισε το παιδί όταν αυτό ξεκίνησε το σχολείο καθώς παρακολουθούσε κάποια μαθήματα που παρέδιδε η 35χρονη ως εξωσχολική δραστηριότητα.

Όταν ο μαθητής πήγε στο Γυμνάσιο, η καθηγήτρια άρχισε να του παραδίδει κατ' οίκον ιδιαίτερα μαθήματα στα φιλολογικά.

Τότε άρχισε η αποπλάνηση του ανήλικου, με τον οποίον η 35χρονη είχε ολοκληρωμένες σχέσεις, όπως προκύπτει από τα στοιχεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καθηγήτρια οδηγούσε τον ανήλικο σε ξενοδοχεία.

Η μητέρα του ανήλικου υποψιάστηκε ότι κάτι συνέβαινε και τότε εντόπισε στοιχεία στα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, ανακάλυψε στον υπολογιστή του φωτογραφικό υλικό και συνομιλίες, που αποκάλυπταν την ερωτική «σχέση» με την καθηγήτρια του. Τότε ο ανήλικος αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες και πως είχαν προχωρήσει ερωτικά.

Οι γονείς ζήτησαν από την καθηγήτρια να απομακρυνθεί από το παιδί, ωστόσο όταν εκείνη συνέχισε να τον ενοχλεί, προσέφυγαν στην αστυνομία και την κατήγγειλαν.

Για την υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου από την καθηγήτριά του μίλησε η Βέρα Αθανασίου, ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια στο Live News.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό, τόνισε, σε αυτό το σημείο να προστατεύσουμε το παιδί από οποιαδήποτε κατηγορία μπορεί να απευθυνθεί προς το πρόσωπό του.

«Είναι φυσιολογικό για έναν έφηβο να εξιδανικεύει έναν ενήλικα, αλλά είναι πολύ περίεργο και παθολογικό για έναν ενήλικα να επιδιώκει και να πραγματοποιεί τέτοιου είδους σχέσεις».

Σε αυτή την περίπτωση, εξήγησε, δεν μιλάνε για μια φυσιολογική συμπεριφορά, γιατί δεν μιλούμε για σχέση, αλλά για χειραγώγηση.

Συνήθως έχει προηγηθεί, είπε, μια προσέγγιση που έχει διάρκεια. Ο θύτης προσπαθεί να προσεγγίσει το παιδί κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του και έρχεται όλο και πιο κοντά μέχρι να γίνει ίνδαλμα.
«Πρέπει να απενεχοποιήσουμε το παιδί, καθώς πολλές φορές σκέφτεται ότι μπορεί να φταίει για αυτό που θα πάθει ο θύτης. Πρέπει να το προστατεύσουμε» τόνισε η κυρία Αθανασίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share