Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του»: Σοκάρει η 35χρονη καθηγήτρια που αποπλάνησε τον 13χρονο!

Σάλος!

3 Φεβρουαρίου 2021 15:08
«Είμαι ερωτευμένη μαζί του»: Σοκάρει η 35χρονη καθηγήτρια που αποπλάνησε τον 13χρονο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικά στοιχεία περιλαμβάνει η δικογραφία της υπόθεσης αποπλάνησης του 13χρονου μαθητή από την 35χρονη φιλόλογο, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού και σε διάσταση με τον σύζυγό της.

Η καθηγήτρια έπεισε τον μαθητή ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, λέγοντάς του ότι η μεγάλη επιθυμία της είναι να ζήσουν μαζί μακριά από την Ελλάδα, σε κάποια πόλη της Ευρώπης, εκεί όπου κανένας δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον έρωτά τους. Η επιρροή που ασκούσε στον μαθητή της ήταν τέτοια, που ήταν αδύνατο να της αντισταθεί, κάνοντας και εκείνος ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μαζί της.

 «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»: Σοκάρει η 35χρονη καθηγήτρια που αποπλάνησε τον 13χρονο!

Η 35χρονη έδινε ραντεβού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής επί της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας σε ώρες που δεν θα μπορούσε να κινήσει υποψίες η απουσία του μαθητή από το σπίτι, κυρίως μεσημέρι και απόγευμα, κάτι που προκύπτει από το περιεχόμενο της κατάθεσης που έδωσε η μητέρα του νεαρού, η οποία κατήγγειλε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τα όσα ανακάλυψε, ψάχνοντας στον υπολογιστή του γιου της, κυρίως άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και προκλητικά μηνύματα.

Ο νεαρός προφασίζονταν πως συναντιούνταν με τους φίλους του, για να καταλήγει στα κρεβάτια του ξενοδοχείου, παρασυρόμενος από την 35χρονη δασκάλα του. Για εκείνη, πρόσωπα από το περιβάλλον της, την περιγράφουν ως άτομο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καταφέρνοντας να βρει τρόπο για να εκφράσει τα συναισθήματά της απέναντι στον 13χρονο μαθητή της, του είχε καταστήσει σαφές να μην πει ποτέ σε κανέναν και για τον οποιονδήποτε λόγο τα όσα συζητούσαν και έκαναν μεταξύ τους, πείθοντάς τον ότι, όταν ενηλικιωθεί, θα μπορούσαν να ζήσουν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι.

Σοκάρει η 35χρονη καθηγήτρια που αποπλάνησε τον 13χρονο!

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή της. Τις επόμενες ημέρες, θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο δικηγόρος της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share