Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Κακοκαιρία "Μήδεια": Στους τρείς οι νεκροί - Βρέθηκε ακόμη ένας στην Εύβοια

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε

16 Φεβρουαρίου 2021 16:34
Κακοκαιρία

Κακοκαιρία "Μήδεια": Όλο και χειρότερη γίνεται η κατάσταση με την κακοκαιρία στην Ελλάδα όπου αρκετές περιοχές αντιμετωπίζουν συνεχή προβλήματα.

Σημειώνεται ότι οι πρόσφυγες που διαμένουν σε σκηνές στον Ελαιώνα μεταφέροντα στο δημοτικό γυμναστήριο Ρουφ για να προστατευτούν.

Συγκεκριμένα ακόμη ένας θάνατος σημειώθηκε από την κακοκαιρία που επικρατεί με τον τελευταίο να βρίσκεται και πάλι στην Εύβοια.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Κακοκαιρία "Μήδεια": Οι θάνατοι που έχουν σημειωθεί

Ειδικότερα φονική αποδεικνύεται η κακοκαιρία Μήδεια που χτυπάει τις τελευταίες ώρες με απίστευτη σφοδρότητα την Αττική, την Εύβοια και άλλες περιοχές της χώρας. Νεκροί ένας 56χρονος στην Κρήτη, και ένας 73χρονος και ένας 80χρονος στην Εύβοια.

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με την Ευβοϊκή Γνώμη ο δεύτερος νεκρός στην Εύβοια είναι ένας 73χρονος στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων ο οποίος υποστηριζόταν από οξυγόνο.

Ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του όταν από την διακοπή ρεύματος στο σπίτι του σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί.

Δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

Οι άλλοι δύο νεκροί

Νωρίτερα έχασε την ζωή του ένας 80χρονος στο Τρούπι Μαντουδίου. Ο γιος του 80χρονου ήταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είχε υποκείμενο σοβαρό νόσημα. Ο γιος κάλεσε στις 4 τα ξημερώματα την Πυροσβεστική για να τους πάρουν από εκεί γιατι το χωριό αποκλείστηκε και το ύψος του χιονιού ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Στο σημείο προσπάθησαν να φτάσουν για να τους απεγκλωβίσουν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και του δήμου. Ο άνθρωπος όμως κατέληξε.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ένας 56χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός στην Κρήτη έξω από το μαντρί του. Πιθανότατα ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή. Ο άντρας βρέθηκε στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, και σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που ήταν μαζί του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ο 56χρονος δεν ανέπνεε.

Κακοκαιρία "Μήδεια": Απαγόρευση μετακίνησης των φορτηγών στην Αττική οδό - Αποκαταστάθηκε η λεωφόρος Αθηνών

Κακοκαιρία "Μήδεια": Συνεχίζονται τα προβλήματα που επικρατούν σε όλη την Ελλάδα με την κακοκαιρία που υπάρχει εδώ και αρκετές ώρες όπου και γίνονται προσπάθειες να επιλυθούν.

Σημειώνεται ότι στην Αττική και ειδικά σε αρκετές περιοχές της υπάρχουν εδώ και ώρα διακοπές νερού με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα χάος.

Συγκεκριμένα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αθηνών όμως παράλληλα απαγορεύτηκε η μετακίνηση των φορτηγών στην Αττική οδό.

Χειροτερεύει η κατάσταση στους δρόμους.

Κακοκαιρία "Μήδεια": Η απαγόρευση κυκλοφορίας στα φορτηγά

Ειδικότερα απαγορεύτηκε λόγω της πυκνής χιονόπτωσης η κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων και στην Αττική Οδό. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αθηνών, όπου είχε απαγορευτεί για τα φορτηγά, ενώ τα ΙΧ κινούνταν με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Όλα τα αυτοκίνητα πλέον κινούνται κανονικά στη λεωφόρο Αθηνών, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ στην Αττική Οδό ισχύουν τα εξής: Δεν επιτρέπεται η κίνηση των φορτηγών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την Ελευσίνα μέχρι τον κόμβο Μεταμόρφωσης, ενώ όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία, απαγορεύεται η είσοδος τους στον αυτοκινητόδρομο, προς Ελευσίνα στις εισόδους Φυλής, Δημοκρατίας, Περιφερειακής Αιγάλεω, και στον κόμβο Μεταμόρφωσης και προς αεροδρόμιο στις εισόδους Μάνδρας και Μαγούλας.

Στην είσοδο Ασπροπύργου δεν επιτρέπεται για τα φορτηγά στις εισόδους και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share