Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία "Μήδεια": Σε ποιες περιοχές της Αττικής υπάρχουν διακοπές νερού

Να είστε σε επιφυλακή

16 Φεβρουαρίου 2021 14:59
Κακοκαιρία

Κακοκαιρία "Μήδεια": Αρκετά προβλήματα έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία που επικρατεί στην Ελλάδα εδώ και αρκετές ώρες όπου γίνονται προσπάθειες να επιλυθούν.

Σημειώνεται ότι λόγω της κακοκαιρίας αλλάζει η μετακίνηση που θα γίνεται από τους εργαζόμενους όπου και θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα παλιά έντυπα.

Συγκεκριμένα στην Αττική έχουν προκληθεί προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί το νερό σε αρκετές περιοχές.

Υπάρχουν αρκετές διακοπές νερού.

Κακοκαιρία "Μήδεια": Σε ποιες περιοχές υπάρχουν διακοπές νερού

Ειδικότερα αρκετά προβλήματα και στην υδροδότηση έχει προκαλέσει στο λεκανοπέδιο της Αττικής η «Μήδεια».

Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, διακοπές ύδρευσης έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ώρες σε σημεία του Χολαργού, του Χαλανδρίου, της Φιλοθέης, της Πεντέλης, του Κερατσινίου, της Ηλιούπολης, των Γλυκών Νερών και της Αγίας Παρασκευής.

Εξάλλου, διακοπές ρεύματος σημειώνονται για δεύτερη μέρα στην Αττική στις περιοχές Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια, Εκάλη, Μαρούσι, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Καπανδρίτι, Μενίδι, Πάρνηθα, Αυλώνας, Μαλακάσα, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ροδόπολη, Σταμάτα, Βασιλικά Σαλαμίνας και Σκαραμαγκάς.

Στην Αττική υπάρχει διακοπή νερού.

Χωρίς ρεύμα είναι από το πρωί πολλές γειτονιές στα Μελίσσια, την Πολιτεία και του Παπάγου ενώ στον δήμο Διονύσου πολλά νοικοκυριά παραμένουν για δεύτερη μέρα χωρίς ηλεκτροδότηση.

Οι χιονοπτώσεις στην Αττική έχουν προκαλέσει χάος και στις συγκοινωνίες, καθώς το πρωί της Τρίτης δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο του ΗΣΑΠ και του ΟΑΣΑ. Σύμφωνα με πηγές από τον ΟΑΣΑ εκτελούνται μόνο κάποια δρομολόγια λεωφορείων στα νότια προάστια.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Οδοιπορικό στην χιονισμένη Αθήνα - Απολαύστε την πρωτεύουσα «ντυμένη» στα λευκά (photos)

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μοναδικά είναι τα στιγμιότυπα που καταγράφονται από το κέντρο της Αθήνας το οποίο έχει καλυφθεί σε πολλές περιοχές του από ένα παχύ στρώμα χιονιού. Παράλληλα, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για νέα επιδείνωση του καιρού στην Αττική από το βράδυ της Τρίτης

Η κακοκαιρία «Μήδεια» η οποία έχει χτυπήσει την χώρα από άκρη σε άκρη, έχει προσφέρει πρωτόγνωρες εικόνες στους Αθηναίους και ορισμένοι εξ αυτών επιλέγουν να κάνουν μία βόλτα προκειμένου να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο. Άλλοι βγάζουν φωτογραφίες, άλλοι παίζουν χιονοπόλεμο και άλλοι απολαμβάνουν το τοπίο. Το σίγουρο είναι πως όλοι τους ξέρουν πως εικόνες σαν και τις σημερινές δεν εμφανίζονται κάθε χρόνο στην Αθήνα.

Σύνταγμα, Μέγαρο Μουσικής, Καλλιμάρμαρο, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ζάππειο και πολλά άλλα σημεία της πρωτεύουσας θυμίζουν τοπία της Βόρειας Ευρώπης, καθώς το χιόνι είναι πυκνό, το κρύο τσουχτερό, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζει με τους μετεωρολόγους να λένε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας το οποίο θα είναι το ίδιο.

Δείτε τις μοναδικές εικόνες (Φωτογραφίες: William Faithful):

Χιόνια στην Αθήνα

Χιονισμένη Αθήνα

Εικόνα από την χιονισμένη Αθήνα

Μαγευτική εικόνα με τα χιόνια στην Αθήνα

Χιόνια στην Αττική

Χιονισμένη Αθήνα από την κακοκαιρία Μήδεια

Οδοιπορικό στην χιονισμένη Αθήνα

Ντυμένη στα λευκά η Αθήνα από την κακοκαιρία Μήδεια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share