Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 39χρονης αισθητικού

Εντοπίστηκε να ζει σε ένα...

6 Φεβρουαρίου 2021 17:19
Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 39χρονης αισθητικού
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καλλιθέα: Βρέθηκε η αισθητικός που είχε εξαφανιστεί πριν δέκα μήνες από την περιοχή. Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου 39 χρόνων εντοπίστηκε να ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Δεριγνύ.

Τη νύχτα της Παρασκευής, οι πληροφορίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής, οδήγησαν στα ίχνη της. Το μεσημέρι του Σαββάτου, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες του «Τούνελ», άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρήκαν ταλαιπωρημένη την κοπέλα στο αυτοκίνητο αυτό και την μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, απ’ όπου την παρέλαβε η οικογένειά της και τώρα βρίσκονται όλοι μαζί στο σπίτι της μητέρας της.

Εξαφάνιση της 39χρονης αισθητικού

Μιλώντας στο «Τούνελ» ο αδερφός της ευχαρίστησε την εκπομπή, την αστυνομία και τους τηλεθεατές χάρη στους οποίους η αδερφή του που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, βρέθηκε και είναι καλά.

Γαλάτσι: Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας η αγνοούμενη Άρτεμις;

Το «Τούνελ» με επιμονή συνεχίζει τις έρευνες για την αγνοούμενη Άρτεμη και επιστρέφει στον τόπο όπου η ίδια άφησε ένα σημάδι της πριν χαθεί...

Η εκπομπή «όργωσε» κυριολεκτικά την Παλλήνη, που φαίνεται να κρύβει το μυστικό της 19χρονης Βασίλη από το Κορωπί. Εκεί όπου έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο. Εκεί που… άνοιξε η γη και την κατάπιε.

Έρευνες σε χωράφια, καταυλισμό Ρομά, στα «ακατοίκητα σπίτια των σατανιστών» αλλά και σε δασάκι της περιοχής, έφεραν στο φως νέα στοιχεία…

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, οι πληροφορίες έφταναν η μία μετά την άλλη για κοπέλες που έμοιαζαν στην Άρτεμη και κινούνταν σε περιοχές της Αθήνας.

Αστυνομικοί και συγγενείς ερεύνησαν μες τη νύχτα, αλλά δεν υπήρξε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Μάρτυρες έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν στο «Τούνελ».

Το «Τούνελ» σε μία προσπάθεια να βρεθεί κάποιο στοιχείο για το κινητό της αγνοούμενης, έδειξε μία πρόσφατη φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται καθαρά τόσο το τηλέφωνό της, όσο και η θήκη του. Πρόκειται για ένα Xiaomi Redmi Note 4X, χρώματος χρυσού με ροζ θήκη και ίδιου χρώματος δαχτυλίδι στήριξης.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Κορωπίου που έχει αναλάβει τις έρευνες, ζητούν από την Άρτεμη εάν βρίσκεται κάπου και παρακολουθεί τις εξελίξεις, να επικοινωνήσει μαζί τους εάν δεν επιθυμεί την επαφή με την οικογένειά της.

«Κάθισε ζαλισμένη στο πεζούλι…»

Το «Τούνελ» ερεύνησε τη μαρτυρία μιας γυναίκας. Την περίοδο της εξαφάνισης της Άρτεμης, μια κοπέλα με κοινά χαρακτηριστικά, κατέβηκε από ένα όχημα που βρισκόταν σε κίνηση επί της οδού Λεονταρίου στην Παλλήνη.

«Είδα ένα τζιπ και μία κοπέλα να πετάγεται από αυτό. Ερχόταν από τη Νέα Παλλήνη και κατευθυνόταν προς την Κάντζα. Ήταν μαύρου χρώματος και όταν κατέβηκε, επειδή κινούνταν, ζαλίστηκε. Το αυτοκίνητο έκανε αναστροφή και εκείνη επιβιβάστηκε πάλι. Δεν παρατήρησα μάρκα, αλλά ήταν δίπορτο, ψηλό, σαν αυτό που πηγαίνουν στα βουνά, με ρεζέρβα στο πίσω μέρος. Ήταν νέος ο οδηγός και της φώναξε να μπει μέσα γρήγορα», τόνισε η μάρτυρας.

Τα πάνω – κάτω ήρθαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Το «Τούνελ» έδειξε τη φωτογραφία μιας κοπέλας στην άκρη ενός δρόμου στο Γαλάτσι. Φαινόταν αναστατωμένη, μιλούσε σε κινητό τηλέφωνο και είχε μαζί της αποσκευές. Κάτοικος της περιοχής την έστειλε στην εκπομπή γιατί βρήκε κοινά στοιχεία με την αγνοούμενη Άρτεμη.

Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε από άτομα που πιθανόν να αναγνώριζαν τη συγκεκριμένη κοπέλα, να επικοινωνήσουν με την εκπομπή.

Η μητέρα της νεαρής που απεικονιζόταν στη φωτογραφία, επικοινώνησε με το «Τούνελ» αναφέροντας πως δεν πρόκειται για την αγνοούμενη, αλλά για την κόρη της!

 Γαλάτσι: Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας η αγνοούμενη Άρτεμις;

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share