Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Καλλιθέα: Εξαφανίστηκε 39χρονη από την οικία της

Μπορείτε να βοηθήσετε;

5 Φεβρουαρίου 2021 22:56
Συναγερμός στην Καλλιθέα: Εξαφανίστηκε 39χρονη από την οικία της

Καλλιθέα: Συναγερμός σήμανε στην Καλλιθέα διότι εξαφανίστηκε μία 39χρονη γυναίκα από το σπίτι της όπου και γίνονται αρκετές προσπάθειες για να εντοπιστεί.

Σημειώνεται ότι έγιναν αποκαλύψεις μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλης σχετικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδας για το που ήταν.

Συγκεκριμένα μέσα από ένα έκτακτο μήνυμα της "Γραμμής Ζωής" αναφέρεται η εξαφάνιση της 39χρονης από την οικία της στην Καλλιθέα.

Εξαφανίστηκε από την Καλλιθέα μία 39χρονη.

Καλλιθέα: Η ανακοίνωση της εξαφάνισης

Ειδικότερα silver Alert έχει ενεργοποιήσει η Γραμμή Ζωής, μετά την εξαφάνιση μιας 39χρονης γυναίκας από το σπίτι της στην περιοχή της Καλλιθέας. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αγαπητοί φίλοι,

Υπάρχει εξαφάνιση ενήλικης από την περιοχή της Καλλιθέας Αττικής.

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, 39 ετών, την 19/04/2020, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή της Καλλιθέας Αττικής. Έχει μαύρα μάτια, ύψος 1,68μ και είναι αδύνατη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 05/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», αναφέρει το μήνυμα από τη Γραμμή Ζωής.

Eξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Νέες μαρτυρίες «φωτιά» για την Αρτέμιδα - «Την είδαμε με...»

Eξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Αρτέμιδος Βασίλη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 16 Οκτωβρίου. Παράλληλα, «τσακίζει» καρδιές με όσα είπε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη ο Άρης Βασίλη, ο οποίος ζήτησε από την αδελφή του, Αρτέμιδα, που εξαφανίστηκε στο Κορωπί, να δώσει έστω ένα σημάδι ζωής.

«Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει για τη 19χρονη. Συγκεκριμένα, έχουμε στα χέρια μας τρεις νέες μαρτυρίες, από διαφορετικούς ανθρώπους, ότι είδαν τη νεαρή κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Ομόνοια», λέει στη Realnews ο δικηγόρος της οικογένειας της Αρτέμιδος, Αναστάσιος Ντούγκας.

Καθημερινά, οι συγγενείς της 19χρονης γίνονται αποδέκτες δεκάδων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων για την Αρτέμιδα. Υστερα από ενδελεχή έλεγχο και σε συνεργασία με την Αστυνομία, αξιολογούν την αξιοπιστία των συγκεκριμένων πληροφοριών.

«Οι τρεις νέες μαρτυρίες που έχουμε είναι όμοιες. Υποστηρίζουν ότι είδαν την Αρτέμιδα στην Ομόνοια, μαζί με δύο γεροδεμένους αλλοδαπούς άνδρες. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι τυχαίο. Δεν γίνεται τρεις διαφορετικοί άνθρωποι να έχουν δει τα ίδια πράγματα», αναφέρει ο κ. Ντούγκας.

Η Αρτεμις έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε πολυκατάστηµα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 5 το απόγευμα, 50 λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, μάρτυρες την είδαν έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται με κάποιον και στη συνέχεια να μπαίνουν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται.

Eξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί

Τη στιγμή που μια γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την Αρτέμιδα περιγράφει στην «R» ο δικηγόρος της οικογένειας νεαρής κοπέλας.

«Σύμφωνα με όσα μου είπε η μάρτυρας, μέσα στην εβδομάδα, την ώρα που περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας, είδε τη 19χρονη μαζί με δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών.

Τα χαρακτηριστικά που έδωσε ταίριαζαν απόλυτα με τις υπόλοιπες μαρτυρίες. Την παρατηρούσε επίμονα προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως είναι αυτή.

Τότε οι δύο άνδρες που συνόδευαν την Αρτέμιδα την αντιλήφθηκαν και την αγριοκοίταξαν. Στη συνέχεια, έπιασαν από το χέρι τη νεαρή κοπέλα και διακριτικά έφυγαν από το σημείο», λέει ο κ. Ντούγκας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share