Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: 15χρονος μαθητής έπεσε από παράθυρο 3ου ορόφου σχολείου

Τραυματίστηκε σοβαρά!

5 Φεβρουαρίου 2021 13:59
Θεσσαλονίκη: 15χρονος μαθητής έπεσε από παράθυρο 3ου ορόφου σχολείου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσηλεύεται 15χρονος μαθητής της Α’ Λυκείου που έπεσε από τον τρίτο όροφο ιδιωτικού σχολείου σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της πτώσης. Ο μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το υγειονομικό προσωπικό του σχολείου, η διεύθυνση φρόντισε για την τάχιστη διακομιδή του μαθητή με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης και ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του.

 15χρονος μαθητής έπεσε από παράθυρο 3ου ορόφου σχολείου

Οι ψυχολόγοι του Τμήματος Συμβουλευτικής προσφέρουν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στους συμμαθητές και συμμαθήτριες του παιδιού, όπως κάνει και το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο Λυκείων για τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης του 13χρονου από την 35χρονη καθηγήτρια του.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 62χρονος Αλβανός έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 12χρονο

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη με έναν 62χρονο Αλβανό να δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε ένα 12χρονο! Αμέσως μετά έβγαλε ένα μαχαίρι και είπε στον 12χρονο πως θα τον σκοτώσει.

Όπως αναφέρει το thestival.gr ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Επίσης, θρίλερ είχε ξεσπάσει και χθες μετά τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στον δήμο Χαλκηδόνος.

Ο δράστης είχε παρενοχλήσει ξανά τον 12χρονο

«Του είπε ότι τον θυμάται από ένα παλιότερο συμβάν και ότι θα τον σκοτώσει για να μην μιλήσει. Ευτυχώς τα παιδιά πρόλαβαν να φύγουν και δεν τα χτύπησε» δήλωσε στο thestival άτομο από το περιβάλλον του ανήλικου.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο 62χρονος Αλβανός είναι περιθωριακό άτομο και είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη μία φορά πριν από καιρό την συγκεκριμένη παρέα ανηλίκων.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

62χρονος Αλβανός έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 12χρονο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share