Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Αποπλάνηση 13χρονου: "Καίνε" τα νέα μηνύματα της 35χρονης - "Σε σκέφτομαι γιατί δεν μου απαντάς;"

"Σε αγαπάω πάρα πολύ"

4 Φεβρουαρίου 2021 21:11
Αποπλάνηση 13χρονου:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Αποπλάνηση 13χρονου: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης του 13χρονου από την 35χρονη καθηγήτρια του όπου δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της.

Ακόμη σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκαν τα προφίλ στα social media της 35χρονης καθηγήτριας όπου για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να αποκαλυφθεί το όνομα της.

Συγκεκριμένα στη φόρα βγήκαν νέα μηνύματα που έστελνε η 35χρονη καθηγήτρια στον 13χρονο μαθητή σύμφωνα με νέες πληροφορίες όπου αποκαλύπτει πολλά.

Στη φόρα εκδόθηκαν νέα μηνύματα της καθηγήτριας.

Αποπλάνηση 13χρονου: Τα νέα μηνύματα της 35χρονης

Ειδικότερα νέα μηνύματα που φέρεται να έστελνε η 36χρονη καθηγήτρια στον 13χρονο μαθητής της, τον οποίο κατηγορείται ότι αποπλάνησε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, όταν η μητέρα του 13χρονου συνειδητοποίησε ότι η καθηγήτρια αποπλανούσε το παιδί, της ζήτησε να απομακρυνθεί και εκείνη συνέχισε να επικοινωνεί μαζί του μέσω μηνυμάτων.

«Σε σκέφτομαι γιατί δεν μου απαντάς; Σε παρακαλώ απάντησέ μου», «σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σε αγαπάω πάρα πολύ», «θέλω να σε δω και να τα πούμε από κοντά. Πάρε με τηλέφωνο όποτε μπορέσεις» φέρεται να είναι μερικά από αυτά.

Η καθηγήτρια προσπαθούσε επί μια εβδομάδα να επικοινωνήσει με τον 13χρονο, όμως μάταια καθώς το κινητό βρισκόταν πλέον στα χέρια της μητέρας του και στη διάθεση των αστυνομικών αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη αποπλανούσε τον ανήλικο μέσα στο σπίτι του, όταν έλειπαν οι γονείς του και σε άλλες περιπτώσεις του έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όπως μετέδωσε το Mega, η καθηγήτρια και ο μαθητής αντάλλασσαν μηνύματα στο Instagram που είχαν πολύ έντονο και πρόστυχο σεξουαλικό περιεχόμενο. Επίσης στην ίδια εφαρμογή βρέθηκαν και γυμνές φωτογραφίες τους κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης σε ξενοδοχείο.

Πέρα από κάθε φαντασία είναι όσα βρήκε η μητέρα στον υπολογιστή του 13χρονου. Φωτογραφίες έδειχναν ερωτικές περιπτύξεις είτε σε ξενοδοχεία, είτε στο αυτοκίνητό της, ακόμα και στο σπίτι του 13χρονου.

Αποπλάνηση 13χρονου: Με το ποδήλατο τον έσερνε η φιλόλογος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής

Αποπλάνηση 13χρονου: Η 35χρονη δασκάλα, σύμφωνα με τον συνήγορό της, Απόστολο Κόντου, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να «αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών της».

Σε κατάσταση σοκ, ωστόσο, βρίσκεται και η οικογένεια του 13χρονου, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η 35χρονη καθηγήτρια, που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, ερωτοτροπούσε με τον 13χρονο γιο τους ακόμη και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι εν ώρα μαθήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η καθηγήτρια μπαινόβγαινε τακτικά στο σπίτι της οικογένειας του 13χρονου. Τον βοηθούσε με τα μαθήματα στο σχολείο αλλά και με τον χορό, που ήταν ένα από τα χόμπι του. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν πρώτα γνωριστεί σε σχολή χορού, καθώς η 35χρονη φιλόλογος δίδασκε παράλληλα και χορό. Με τον τρόπο της σιγά σιγά κατάφερε να τον αποπλανήσει, αδιαφορώντας για το αυτονόητο: ότι ο νεαρός με το καλοσχηματισμένο σώμα που είχε απέναντι της, δεν ήταν παρά ένα άγουρο αγόρι στην αρχή της εφηβείας του. Ένα αγόρι που δεν μπορεί να καταλάβει καλά καλά τις έντονες αλλαγές που γίνονται στο σώμα του και κατά συνέπεια στο μυαλό και την ψυχή του, να διαμορφώσει την ταυτότητά του και τις επιλογές του.

Αποπλάνηση 13χρονου

Ένα παιδί που έχει την ανάγκη να κάνει τις επιλογές του, να ακολουθήσει τη φωνή της καρδιάς του, να διαμορφώσει τον καινούριο μοναδικό εαυτό του. Και η 35χρονη καθηγήτρια, όπως φάνηκε, πάτησε πάνω σε αυτές τις ανάγκες του. Τον παρότρυνε να ξεπεράσει τα όρια, κάτι που μπορεί να τον ενθουσίασε, ταυτόχρονα όμως τον οδήγησε σε αδιέξοδο, όπως άλλωστε και την ίδια, καθώς τώρα είναι αντιμέτωπη ακόμη και με την πιθανή προφυλάκισή της.

Παρ' όλα αυτά δεν πτοήθηκε. Μάλιστα, δεν πτοήθηκε ούτε όταν οι γονείς του παιδιού, όντας σοκαρισμένοι από τα ευρήματα που ανακάλυψαν στο κινητό τηλέφωνο και στον υπολογιστή του, δηλαδή φωτογραφίες που αντάλλασσαν με άσεμνο περιεχόμενο, αλλά και πλήθος προκλητικών μηνυμάτων, της ζήτησαν να απομακρυνθεί αμέσως από τον γιο τους. Αντίθετα, αισθανόμενη ότι κινδυνεύει να χάσει κάτι το οποίο θεωρούσε πολύτιμο τη δεδομένη χρονική στιγμή και για λόγους που μόνο η ίδια είναι σε θέση να γνωρίζει, συνέχισε να επικοινωνεί μαζί του. Απενεργοποίησε την σελίδα της στο Instagram και κατέβασε άλλη εφαρμογή, μέσω της οποίας μιλούσαν και αντάλλασσαν μηνύματα. Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο, άρχισε να επικοινωνεί μαζί του μέσω των κολλητών του φίλων. Εκείνοι γνώριζαν για τη σχέση του φίλου τους με την καθηγήτρια, ωστόσο δεν τόλμησαν ποτέ να το εκμυστηρευτούν ούτε στην οικογένειά του ούτε όμως και στους γονείς τους.

Αποπλάνηση 13χρονου: Με το ποδήλατο τον έσερνε η φιλόλογος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής

Τα κρυφά ραντεβού της καθηγήτριας με τον 13χρονο μαθητή της συνεχίζονταν κανονικά σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό και μάλιστα ο νεαρός κάλυπτε με το ποδήλατό του την απόσταση από το κέντρο της Νέας Ερυθραίας μέχρι γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής επί της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας για να τη συναντήσει. Εκείνη έμπαινε πρώτη στο δωμάτιο και στη συνέχεια ακολουθούσε ο νεαρός. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί πώς οι υπάλληλοι στη ρεσεψιόν άφηναν έναν ανήλικο να ανεβαίνει στα δωμάτια του ξενοδοχείου, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει έστω και με καθυστέρηση την παρέμβαση του εισαγγελέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share