Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

“Βρες μια δικαιολογία για να φύγεις από το σπίτι κι έλα να συναντηθούμε”: Τα ερωτικά μηνύματα της 35χρονης φιλολόγου στον 13χρονο μαθητή

Αποκαλύψεις φωτιά!

4 Φεβρουαρίου 2021 09:08
“Βρες μια δικαιολογία για να φύγεις από το σπίτι κι έλα να συναντηθούμε”: Τα ερωτικά μηνύματα της 35χρονης φιλολόγου στον 13χρονο μαθητή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 35χρονης καθηγήτριας που κατηγορείται για την αποπλάνηση του 13χρονου.

Η 35χρονη καθηγήτρια, από το απόγευμα της Τρίτης, έχει κλειστεί στο σπίτι της στη Νέα Ερυθραία, ενώ μαζί με τον δικηγόρο ετοιμάζει την υπερασπιστική τακτική της, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ανακριτή.

Τα όσα αναφέρονται μέσα στη δικογραφία που έχει συνταχθεί από τους άνδρες της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής προκαλούν σοκ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητηθεί σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές η δημοσιοποίηση των στοιχείων της καθηγήτριας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Η 35χρονη φιλόλογος, που κατηγορείται πλέον για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και κατάχρηση ανήλικου που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη άλλα όχι τα 14 έτη, κατ΄ εξακολούθηση, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Κόντος, εκφράζει τη μεταμέλειά της και ζητάει συγγνώμη. «Η εντολέας μου από την πρώτη κιόλας στιγμή προσήλθε ενώπιον των Αρχών αιτούμενη και λαμβάνοντας νόμιμη προθεσμία για την απολογία της. Δηλώνει την ειλικρινή της συγγνώμη για τη συνθήκη στην οποία έχει υποβάλει τον ανήλικο και την οικογένειά του με τη συμπεριφορά της. Εφόσον της ζητηθεί, θα κάνει καθετί ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία του ψυχισμού του. Ο ρόλος της υπεράσπισης είναι να διαφυλάξει τη νομιμότητα της διαδικασίας, να διευκολύνει τις Ανακριτικές Αρχές στο έργο τους, θέτοντας όμως στην κορυφή των ενεργειών της την προστασία του ανηλίκου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Τα ερωτικά μηνύματα της 35χρονου φιλολόγου στον 13χρονο μαθητή

Οι συναντήσεις και τα μηνύματα της 35χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ερωτική σχέση της καθηγήτριας με τον μαθητή της άρχισε πριν από πέντε μήνες. Η φιλόλογος, εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι γονείς του 13χρονου, δεν δίστασε -όπως αναφέρεται και στο διαβιβαστικό της αστυνομίας- να βρεθεί μαζί του ερωτικά ακόμα και μέσα στο σπίτι του, στη Μεταμόρφωση, όταν έλειπαν η μητέρα του και ο πατέρας του.

Όταν δεν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο, οι δυο τους συναντιόντουσαν σε ξενοδοχεία ή κατέφευγαν στο αυτοκίνητο της κατηγορούμενης. Μάλιστα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές, δεν ήταν λίγες οι φορές που η 35χρονη εκπαιδευτικός παρότρυνε τον 13χρονο να πει κάποιο ψέμα στους γονείς του προκειμένου να φύγει από το σπίτι του και να βρεθεί μαζί της. «Μου λείπεις… θέλω να σε δω», «Βρες μια δικαιολογία για να φύγεις από το σπίτι κι έλα να συναντηθούμε», ήταν μερικά από τα μηνύματα της 35χρονης προς τον ανήλικο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της 35χρονης φιλολόγου έχει ως εξής:

«Το δικηγορικό γραφείο Απόστολος Γ. Κόντος & Συνεργάτες έλαβε εντολή να εκπροσωπήσει την κατηγορούμενη ενώπιον της 16ης ανακρίτριας για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια. Επιδοκιμάζουμε το υγιές αντανακλαστικό της κοινωνίας μας να ευαισθητοποιείται μπροστά σε τέτοια αδικήματα. Ωστόσο, συνιστά ιερή υποχρέωση όλων η προσέγγιση της υπόθεσης με κύριο μέλημα το βέλτιστο συμφέρον του ανηλίκου. Την ίδια στιγμή, αποτελεί καθήκον ο σεβασμός των δικαιωμάτων της κατηγορούμενης και της αρχής της νομιμότητας του Ποινικού μας Δικαίου. Με αφορμή μερίδα δημοσιευμάτων που κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση επισημαίνεται ότι:

Αποπλάνηση 13χρονου

  • Η εντολέας μου από την πρώτη κιόλας στιγμή προσήλθε ενώπιον των Αρχών. αιτούμενη και λαμβάνοντας νόμιμη προθεσμία για την απολογία της.
  • Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών της. Δηλώνει την ειλικρινή της συγγνώμη για τη συνθήκη που έχει υποβάλει τον ανήλικο και την οικογένειά του με τη συμπεριφορά της. Εφόσον της ζητηθεί, θα κάνει κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία του ψυχισμού του.
  • Ο ρόλος της υπεράσπισης είναι να διαφυλάξει τη νομιμότητα της διαδικασίας, να διευκολύνει τις Ανακριτικές Αρχές στο έργο τους, θέτοντας όμως στην κορυφή των ενεργειών της την προστασία του ανηλίκου.
  • Η συμπεριφορά της εντολέως μου φέρει μεγάλη ηθική απαξία και ο κοινωνικός συναγερμός είναι απαραίτητος σε τέτοια περιστατικά. Η ποινική αξιολόγησή της ωστόσο αφορά τη Δικαιοσύνη, που θα πρέπει να μείνει απερίσπαστη στο έργο της.
  • Σε κάθε περίπτωση, η δημοσίευση ανακριβειών ή άσχετων με την υπόθεση πληροφοριών, βλάπτει πρώτα και κύρια τον ανήλικο και δευτερευόντως την εντολέα μου και το δύο χρονών παιδί της. Δεν θα επιτρέψουμε να παραβιαστεί η μυστικότητα της ανάκρισης και η προσβολή των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκομένων», καταλήγει η ανακοίνωση του δικηγόρου της κατηγορουμένης εκπαιδευτικού.
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share