Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για 36χρονη φιλόλογο: Κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης

2 Φεβρουαρίου 2021 19:33
«Βόμβα» για 36χρονη φιλόλογο: Κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Βόμβα» έπεσε από τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος αναφέρει πως 36χρονη φιλόλογος κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της, στον οποίο έκανε ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικές και κυρίως οι δικαστικές αρχές έχουν ασχοληθεί τις τελευταίες ημέρες με υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου μαθητή από την καθηγήτριά του, σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί δίωξη για αυτό το αδίκημα, με μια αντίστοιχη υπόθεση πρόσφατα να προκαλεί φρίκη.

36χρονη φιλόλογος: Σοκαριστικές οι πληροφορίες για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή

Η καθηγήτρια φιλόλογος, που έχει ήδη δώσει το παρών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο και σύμφωνα με τις κατηγορίες είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του στο σπίτι του αλλά και σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα του είχε ζητήσει να φύγουν στο εξωτερικό.

Όλα αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού φαίνεται πως οι γονείς του παιδιού της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με νομικές και δικαστικές πηγές, οι πράξεις της εν λόγω 36χρονης καθηγήτριας φαίνεται να επιβεβαιώνονται από ευρήματα στο κινητό του 13χρονου με σχετικές εκμυστηρεύσεις.

40χρονη καθηγήτρια διέταξε 13χρονη να κάνει στοματικό σ@ξ σε 15χρονο - Εκείνη παρακολουθούσε!

40χρονη καθηγήτρια από το Τέξας των ΗΠΑ καταδικάστηκε πρόσφατα σε κάθειρξη 20 ετών όταν ομολόγησε ότι διέταξε 13χρονη να κάνει στοματικό σ@ξ σε 15χρονο.

Η αχρειότητα της καθηγήτριας ήρθε στο φως όταν η μητέρα του αγοριού βρήκε ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων μεταξύ του ανηλίκου και της εκπαιδευτικού, μηνύματα «σεξουαλικής φύσεως», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε ο τοπικός σταθμός KTRK-TV.

Όταν τον πίεσε η μητέρα του, ο γιος ομολόγησε πως είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη Lowery τον Νοέμβριο του 2019 στο σπίτι της.

40χρονη καθηγήτρια διέταξε 13χρονη να κάνει στοματικό σ@ξ σε 15χρονο

Σε δεύτερο περιστατικό που αποκαλύφθηκε στη δίκη, η καθηγήτρια ανάγκασε τη 13χρονη σύντροφο του μικρού να επιδοθεί σε στοματικό σεξ στο αγόρι μέσα σε ένα βαν, την ώρα που εκείνη παρακολουθούσε.

Η Lowery, που δούλευε για σειρά ετών ως καθηγήτρια σε σχολεία της κομητείας, συνελήφθη τον περσινό Νοέμβριο. Ήταν μάλιστα έξω με αναστολή, καθώς είχε καταδικαστεί και παλιότερα για παρόμοια υπόθεση, αυτή τη φορά κυνηγούσε μέσω ίντερνετ έναν 15χρονο για σεξ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share