Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ με πτώμα άνδρα στη Θεσσαλονίκη

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του

1 Φεβρουαρίου 2021 12:53
Θρίλερ με πτώμα άνδρα στη Θεσσαλονίκη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στον δήμο Χαλκηδόνος. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το voria.gr, το πτώμα εντοπίστηκε το Σάββατο σε αγροτική περιοχή, κοντά σε οικισμό Ρομά. Επίσης, σ' ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι ορισμένα παιδιά στην Πάρο όπου βρήκαν ένα πτώμα όσο έκαναν αναρρίχηση.

Στο σημείο μετέβη δύναμη της αστυνομίας, ενώ έχει διαταχθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ώστε να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του άνδρα.

Πτώμα άνδρα στη Θεσσαλονίκη

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης σημειώνει πως πρόκειται για έναν άνδρα 52 ετών. Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, το σενάριο αυτό δεν υποστηρίζεται από τα διαθέσιμα στοιχεία.

Σοκ στην Κρήτη: Περπατούσαν και βρήκαν ξαφνικά στα πόδια τους ένα πτώμα

Σοκ στην Κρήτη: Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη όταν περιστατικοί έπειτα από περίπατο τους βρήκαν ένα πτώμα γυναίκας να βρίσκεται στο δρόμο της περιοχής. Επίσης στη Λάρισα εντοπίστηκε σε διάδρομο πολυκατοικίας μία 78χρονη να είναι νεκρή.

Συγκεκριμένα στη μέση του δρόμου στην Κρήτη εντόπισαν ορισμένοι περαστικοί ένα πτώμα γυναίκας με αποτέλεσμα να καλέσουν τις Αρχές.

Στην Κρήτη εντοπίστηκε ένα πτώμα.

Σοκ στην Κρήτη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα αναστάτωση προκλήθηκε εξαιτίας μίας γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι όταν περαστικοί βρήκαν στη θέση «Βορίτσιο» στις Γούβες Χερσονήσου, μία γυναίκα να κείτεται νεκρή στο δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μην μπορούν να προσφέρουν καμία βοήθεια στην άτυχη γυναίκα καθώς ήδη έχει αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, το επικρατέστερο σενάριο είναι η άτυχη γυναίκα να πέθανε από παθολογικά αίτια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share