ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 62χρονος Αλβανός έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 12χρονο

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 62χρονος Αλβανός έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 12χρονο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη με έναν 62χρονο Αλβανό να δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε ένα 12χρονο! Αμέσως μετά έβγαλε ένα μαχαίρι και είπε στον 12χρονο πως θα τον σκοτώσει.

Όπως αναφέρει το thestival.gr ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Επίσης, θρίλερ είχε ξεσπάσει και χθες μετά τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στον δήμο Χαλκηδόνος.

Ο δράστης είχε παρενοχλήσει ξανά τον 12χρονο

«Του είπε ότι τον θυμάται από ένα παλιότερο συμβάν και ότι θα τον σκοτώσει για να μην μιλήσει. Ευτυχώς τα παιδιά πρόλαβαν να φύγουν και δεν τα χτύπησε» δήλωσε στο thestival άτομο από το περιβάλλον του ανήλικου.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο 62χρονος Αλβανός είναι περιθωριακό άτομο και είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη μία φορά πριν από καιρό την συγκεκριμένη παρέα ανηλίκων.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για την επίθεση στην Τούμπα

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Λίγες μέρες μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με τους πυροβολισμούς έξω από την Τούμπα, οι αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες. Επίσης δείτε που είχαν βρεθεί οι τραυματίες από το επεισόδιο που είχε γίνει.

Συγκεκριμένα οι Αρχές προχώρησαν στις συλλήψεις των ανδρών που ευθύνονται για τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη όπου υπήρχαν και τραυματίες.

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Η σύλληψη των ανδρών

Ειδικότερα στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο οπαδοί που πρωταγωνίστησαν στο σκηνικό με τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ένας δράστης συνδέεται άμεσα με την ΠΑΕ Άρης.

Μετά από 10 ημέρες από το οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς, οι άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών, που είναι οπαδοί του Άρη.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και είχε προκαλέσει σοκ στους κύκλους των φιλάθλων, καθώς βγήκαν όπλα μεταξύ οπαδών και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Η αστυνομία αναζητούσε εξ αρχής δύο άνδρες – οπαδούς των «κιτρίνων», εκ των οποίων ο ένας έφερε διακριτικά της ομάδας του Άρη κατά την ώρα της επίθεσης.

Οι δυο τους λοιπόν, εμφανίζονταν να βγαίνουν από αυτοκίνητο, πλησιάζοντας τρεις άλλους άνδρες, οι οποίοι χαρακτηρίζονταν ως οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο ένας εκ των δραστών έβγαλε πιστόλι. Οι δύο οπαδοί των «κιτρίνων» παραδόθηκαν το πρωί της Κυριακής στις αρχές και οδηγούνται στον ανακριτή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, «συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων 2 άτομα για επίθεση με πυροβόλο όπλο σε βάρος 3 ημεδαπών». Σύμφωνα με την ανακοίνωση «αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς ηλικίας 25 και 28 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε περιστατικό κατά το οποίο έβαλαν με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 21-01-2021.

Σε βάρος των προαναφερόμενων είχε σχηματισθεί σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Θεσσαλονίκης, οπότε και συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα 31-01-2021. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».

Είχε προηγηθεί η ταυτοποίηση των δραστών στις 23 Ιανουαρίου, όταν η ΕΛΑΣ είχε ανακοινώσει ότι με «προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η επιστημονική συνδρομή προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος», σημειώθηκε η «εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί ημεδαποί 25 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 21-01-2021, αφού προσέγγισαν τους παθόντες σε εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, ο πρώτος εξ’ αυτών έβαλε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο. Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο εκ των παθόντων στα κάτω άκρα και προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα της περιοχής».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου