Καβάλα: Νεκρός βρέθηκε ο 42χρονος επιχειρηματίας που αγνοούταν – Ποια η αιτία θανάτου του

Άσχημο τέλος είχε η έρευνα για τον 42χρονο επιχειρηματία στην Καβάλα ο οποίος αγνοούταν από το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου. Επίσης ένας επιχειρηματίας στο Βόλο “έδωσε” τέλος στη ζωή του μέσα στο κατάστημα του.
Συγκεκριμένα τα ίχνη του 42χρονου επιχειρηματία φαίνεται να είχαν χαθεί από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου όπου ήταν και η μέρα γενεθλίων του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη ο θάνατος του 42χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη οφείλεται από διπλό τραύμα στην πλάτη.
Ειδικότερα το πτώμα του άτυχου άντρα, που αναγνωρίστηκε χθες το βράδυ από τους οικείους του, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου μέσα σε αρδευτικό κανάλι σε απόμερη αγροτική περιοχή ανάμεσα στην Αμφίπολη και τη Νιγρίτα. Λίγο νωρίτερα, περίπου δυο χιλιόμετρα από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα, οι αστυνομικοί είχαν βρει ξεκλείδωτο το αυτοκίνητό του.
Ο Μηνάς Γεωργιάδης στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε ότι «ο θάνατος του 42χρονου ανήκει στην κατηγορία των βίαιων θανάτων. Προήλθε συνεπεία του μεθαιμορραγικού σοκ μετά από ένα διπλό τραύμα το οποίο έχει στην μεσοπλάτια χώρα». Περισσότερες πληροφορίες για τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει σήμερα.
Τα ίχνη του 42χρονου που διέμενε στην Παραλία Οφρυνίου, ηλεκτρολόγου στο επάγγελμα και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, χάθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, ημέρα των γενεθλίων του. Οι γονείς και τα συγγενικά του πρόσωπα ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τα μηνύματά τους και κάλεσαν την αστυνομία.
Νύχτα τρόμου για γνωστό επιχειρηματία στο Παγκράτι – Ληστές τον έδεσαν και τον φίμωσαν (Video)
Τρεις Αφγανοί κακοποιοί εισέβαλαν τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα 55χρονου επιχειρηματία, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, ενώ αργότερα συνελήφθη ο ένας στην Ομόνοια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι τρεις δράστες έκαναν θόρυβο έξω από το διαμέρισμα και τότε ο επιχειρηματίας άνοιξε την πόρτα για να δει τι συμβαίνει. Ενώ, ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών, οι οποίοι το πρωί της Πέμπτης λήστεψαν χρηματαποστολή στην οδό Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα.
Οι αλλοδαποί τότε μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα και αφού ακινητοποίησαν τον 55χρονο, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Στη συνέχεια αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν στο διαμέρισμα και διάφορα αντικείμενα, ενώ αμέσως μετά πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και έφυγαν με αυτό.
Το θύμα κατάφερε να λυθεί μόνο του και να ειδοποιήσει λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία στην περιοχή της Ομόνοιας με τους δράστες να επιβαίνουν σε αυτό.
Έπειτα από καταδίωξη το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον ένα Αφγανό, ενώ οι άλλοι δύο δράστες διέφυγαν. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.






0 ΣΧΟΛΙΑ