Η σύζυγός του άτυχου εικονολήπτη μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές. Όπως αποκάλυψε είδε τον θάνατο του σε ζωντανή μετάδοση. Τον έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, τότε κατάλαβε πως κάτι έγινε.
Ποιος ήταν όμως ο εικονολήπτης που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή;
Δείτε το σχετικό βίντεο από το Youweekly.gr
[youtube]https://youtu.be/sc4DqdxdzqM[/youtube]
Καλαμάτα: Τα τελευταία δραματικά λεπτά πριν τον τραγικό θάνατο του εικονολήπτη!
Τις δραματικές τελευταίες στιγμές του 53χρονου Κώστα Θεοδωρακάκη, που έπεσε νεκρός από σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα, κατέγραψε (κατά τραγική ειρωνεία) ο ίδιος ο άτυχος εικονολήπτης, αλλά και επισκέπτες με βίντεο και φωτογραφίες.
Ο Κώστας Θεοδωρακάκης, που άφησε πίσω του δύο παιδιά, εξέπνευσε επί τόπου, την ώρα του καθήκοντος: Οσο βιντεοσκοπούσε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου, μια σαΐτα, ξέφυγε και τον χτύπησε στο κεφάλι, ξαπλώνοντάς τον νεκρό.
Το βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος και δείχνει τη στιγμή που η σαΐτα έρχεται προς το μέρος του και τον χτυπά, είναι πραγματικά σοκαριστικό.
Το βίντεο που τράβηξε ο ίδιος ο εικονολήπτης
Μόλις έγινε αντιληπτό ότι ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί, επικράτησαν στιγμές αλλοφροσύνης.
Ανθρωποι άρχισαν να τρέχουν, άλλοι έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες, άλλοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
Σοκαρισμένοι οι ντόπιοι σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες
Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, ο εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Κόσμος πάνω από τον 53χρονο εικονολήπτη-Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ
Νέα βίντεο-σοκ
[youtube]https://youtu.be/zBY85qwWGG0[/youtube]
Στη δημοσιότητα ήρθαν και άλλα βίντεο-σοκ από τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ενα βίντεο από το best-tv.gr, αποτυπώνει την πορεία που πήρε η μοιραία σαΐτα που ξάπλωσε νεκρό τον 53χρονο αλλά και την αλλοφροσύνη που επικράτησε στο σημείο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του εικονολήπτη.
0 ΣΧΟΛΙΑ