Θεσσαλονίκη: Τραγωδία με 90χρονο που έπεσε από το μπαλκόνι!

Τραγωδία συνέβη στην Θεσσαλονίκη αφού 90χρονος έπεσε από το μπαλκόνι 2ου ορόφου στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία!
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 08.00. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο ηλικιωμένος είχε καταλήξει. Να σας θυμίσουμε: Ηλεία: Μακάβριο το τέλος του 80χρονου που αυτοκτόνησε!
Όπως αναφέρει το thestival.gr, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Σημειώνεται ότι η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Σοκ: Μαθήτρια αυτοκτόνησε μετά από τον ομαδικό βιασμό της!
Σοκ στη Βόνιτσα: 36χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!
Μία ακόμη απόπειρα αυτοκτονίας νεαρής γυναίκας σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (6/4) σε χωριό της Βόνιτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, όμως έγινε αντιληπτή από οικείο της πρόσωπο που την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας.
Η 36χρονη ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας ενεργείται προανάκριση για τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.
Πηγή: preveza news
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.






0 ΣΧΟΛΙΑ