Τραγωδία στον Αλμυρό: Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του στο κρεβάτι του!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Αχίλλειο Αλμυρού από τον ξαφνικό θάνατο 30χρονου. Τον νέο άνδρα βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του σήμερα η μητέρα του.
Στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό, αλλά δυστυχώς, ο 30χρονος ήταν ήδη νεκρός.
Ο νεαρός κτηνοτρόφος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τις τελευταίες ημέρες μόνο ταλαιπωρούνταν από ένα κρυολόγημα, το οποίο, ωστόσο, δεν χαρακτηρίστηκε ως κάτι ανησυχητικό. Σήμερα στις 6 το πρωί, ζήτησε από την μητέρα του να του ετοιμάσει ένα τσάι και όταν το ήπιε, ξανακοιμήθηκε.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! – Αυτό δεν το περιμέναμε!
Στις 10.30 το πρωί, όταν η μητέρα του 30χρονου πήγε στο δωμάτιο του, βρήκε το παιδί της νεκρό στο κρεβάτι του… Ολόκληρο το χωριό του Αχιλλείου είναι ανάστατο και σοκαρισμένο από τον απροσδόκητο χαμό του.
Φως στα αίτια του θανάτου του νέου άνδρα αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας -νεκροτομής.






0 ΣΧΟΛΙΑ