Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κεφαλονιά!

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε την Κυριακή λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο το βράδυ σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Γεώργιος, στην Κεφαλονιά, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου τυης Πυροσβεστικής.
<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en-gb”><p lang=”el” dir=”ltr”>Υπό μερικό <a href=”https://twitter.com/hashtag/%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw”>#έλεγχο</a> τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Άγιος Γεώργιος στην Πάστρα Κεφαλονιάς.</p>— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) <a href=”https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1015967308118884357?ref_src=twsrc%5Etfw”>8 July 2018</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>
Αργά το βράδυ του Σαββάτου εκδηλώθηκαν δύο πυρκαγιές στο νησί του Ιονίου. Η μία πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Άγιος Γεώργιος, στην Πάστρα και η δεύτερη επίσης σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Στεργιόνας, στη Σκάλα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι που αναζήτησαν τα θύματα τους στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»! (video)
Για την κατάσβεση των δύο πυρκαγιών κινητοποιήθηκαν αρχικώς 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα και επτά άτομα πεζοπόρο.






0 ΣΧΟΛΙΑ