Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Η ομορφούλα σερβιτόρα, το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας και η "σχέση" με τον Μπάμπη Κούτσικο

Πώς η σύλληψη τριών ατόμων για ν@ρκωτικ@ ανοίγει νέο κεφάλαιο στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

16 Φεβρουαρίου 2024 16:27
Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Η ομορφούλα σερβιτόρα, το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας και η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τρία άτομα που συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό για κατοχή ναρκωτικών ήταν γνώριμοι του κρεοπώλη που φέρεται να σκότωσε τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, ωστόσο η γνωριμία τους δεν συσχετίζεται με το έγκλημα.

Οι Αρχές Ασφαλείας του Μεσολογγίου διερεύνησαν εξονυχιστικά το ενδεχόμενο να υπάρχει συνάφεια ανάμεσα στους κατόχους των ναρκωτικών και το κίνητρο του 50χρονου κρεοπώλη, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Την ίδια στιγμή, δύο συγγενείς του κρεοπώλη μπήκαν στο «κάδρο» των ερευνών για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

Αξιωματικός, που μετέχει στις έρευνες, τονίζει στην «Πελοπόννησο»:

«Το Μεσολόγγι είναι μία μικρή πόλη και οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους. Ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος έχει κι άλλους γνωστούς και φίλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συνέπραξαν στον φόνο. Αντλήσαμε διάφορες πληροφορίες και μας οδήγησαν σ’ ένα μπαρ που κράχτης ήταν μία… ομορφούλα σερβιτόρα.

Εκεί, λοιπόν, σύχναζαν πολλοί φίλοι και γνωστοί του κατηγορούμενου κρεοπώλη, αλλά και ο ίδιος ο κρεοπώλης. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν την αποδοθείσα στον 50χρονο εγκληματική ενέργεια με τους φίλους του και θαμώνες του μπαρ. Είναι γεγονός, πάντως, ότι σε αυτό τον χώρο συχνάζουν άτομα που επιδίδονται στο “σπορ” της χρυσοθηρίας και της αρχαιοκαπηλίας, αλλά ούτε καν ενδείξεις έχουμε ότι εμπλέκονται στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου».

Κοντολογίς, οι ερευνητές της πολύκροτης υπόθεσης κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν τα δανεικά που χρωστούσε ο κρεοπώλης στον Μπάμπη. Η δικογραφία είναι ακόμη ανοικτή, αλλά τα στοιχεία που εισφέρονται από την Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν αλλοιώνουν την εικόνα που έχει σχηματισθεί για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι διωκτικές Αρχές εκτιμούν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο και πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα ο προφυλακισμένος κρεοπώλης θα κληθεί από την ανακρίτρια και θα ενημερωθεί για την περαίωση της δικογραφίας…

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share