Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Ζώα, ζώα!» - Ξέσπασε η μητέρα του 19χρονου προς τους 12 κατηγορούμενους (Video)

«Ο καθένας ήξερε τι όπλο θα πάρει» - Αστυνομικός περιέγραψε τον τρόπο που έδρασαν

21 Μαρτίου 2023 12:33
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Ζώα, ζώα!» - Ξέσπασε η μητέρα του 19χρονου προς τους 12 κατηγορούμενους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ζώα, ζώα», είπε φορτισμένη συναισθηματικά η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού στην αίθουσα του δικαστηρίου ενώ ήταν σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία του γιου της.

Λίγο πριν, η ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, απαντώντας σε ερωτήματα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ανέφερε αναλυτικά τα τραύματα που είχε ο Άλκης Καμπανός στο κεφάλι του, από την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν το μοιραίο βράδυ στην οδό Θεοδώρου Γαζή.

Η δίκη συνεχίζεται κανονικά με ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης στην ιατροδικαστή.

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Ο καθένας ήξερε τι όπλο θα πάρει» - Αστυνομικός περιέγραψε τον τρόπο που έδρασαν οι 12 κατηγορούμενοι (Video)

Παρουσία των γονέων του Άλκη Καμπανού ξεκίνησε η κατάθεση του αστυνομικού που περιέγραψε τον τρόπο που έδρασαν οι 12 κατηγορούμενοι, λαμβάνοντας υπόψη τις καταθέσεις τους στο τμήμα μετά την προσαγωγή τους. Παράλληλα, τις κινήσεις των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού που είδε μέσα από το αυτοκίνητό του καθώς περνούσε τυχαία με τον φίλο του από τον τόπο του εγκλήματος περιέγραψε κατά τη διάρκειας της κατάθεσής του μάρτυρας.

Ο αστυνομικός υποστήριξε πως η επίθεση έγινε για εκδίκηση και «ο καθένας ήξερε τι όπλο θα πάρει μαζί του». Στο δικαστήριο δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους συνηγόρους υπεράσπισης όταν ο Αλέξης Κούγιας είπε σε έναν κατηγορούμενο «τι με κοιτάς έτσι;» και οι συγγενείς του 19χρονου φώναζαν «κάτω τα κεφάλια».

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης ο αστυνομικός είπε ότι και οι 12 κατηγορούμενοι δεν απάντησαν για το ποιος ευθύνεται για τα μοιραία χτυπήματα στον Αλκη.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο αστυνομικός τα αντικείμενα της επίθεσης τα πέταξαν σε μια γέφυρα στον περιφερειακό ενώ το μαχαίρι του ενός επιβάτη σε έναν υπόνομο και δεν βρέθηκε. Αντίθετα βρέθηκε το δρεπάνι στον τόπο της τραγωδίας και ένα κράνος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share