Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Μύκονο: Βίντεο - ντοκουμέντο μέσα από το μπαρ δίνει νέα τροπή στη δολοφονία!

Καρέ καρέ!

28 Φεβρουαρίου 2023 11:57
Έγκλημα στη Μύκονο: Βίντεο - ντοκουμέντο μέσα από το μπαρ δίνει νέα τροπή στη δολοφονία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που η Μύκονος παραμένει ανάστατη από τη δολοφονία 34χρονου από 33χρονου επιχειρηματία στην είσοδο ενός μπαρ με κυνηγετική καραμπίνα, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mykonos Live TV βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχτηκε λίγες ημέρες πριν το άγριο φονικό, δείχνει τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια στο ίδιο μπαρ.

Σύμφωνα με τον αποστολέα του βίντεο, ο δράστης και το θύμα είχαν τσακωθεί επανειλημμένως στο ίδιο μπαρ, χωρίς οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να λάβουν κάποια μέτρα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν οικονομικές διάφορες, αφού ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας χρωστούσε στον Αλβανό που σκότωσε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως για το έγκλημα αρχικά είχε γραφτεί πως σημειώθηκε για τα μάτια μιας γυναίκας. Η ιδιοκτήτρια του μπαρ είχε αναφέρει:

"Ήταν μόνη της στο μπαρ αυτή και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί. Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους.

Είχαν θέματα μεταξύ τους, με κουβέντες, δεν ξέρω τι και πώς. Έγινε στο πάρκινγκ, έγινε στο δρόμο πάνω; Δεν ξέρω ακριβώς πού έγινε. Αφού έφυγαν από το μαγαζί και καβγαδίσανε, μετά πήγε και πήρε όπλο και βρήκε τον άλλον". Συνεχίζοντας η ιδιοκτήτρια του μπαρ ανέφερε για τον δράστη: "Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Ότι δεν εμπλεκόταν σε καβγάδες. Όλοι μείναμε, εντάξει δεν έχω λόγια".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Έγκλημα στη Μύκονο: Βίντεο - ντοκουμέντο μέσα από το μπαρ δίνει νέα τροπή στη δολοφονία!

Έγκλημα στη Μύκονο: «Ήταν απλώς μία παρεξήγηση!» - "Έσπασε" τη σιωπή της η 22χρονη φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου» (Video)

Σοκαρισμένη είναι η Μύκονος από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νησί. Δράστης του εγκλήματος είναι ο 33χρονος γιος γνωστής οικογένειας στο νησί.

Ο 33χρονος είναι επιχειρηματίας και έχει ξενοδοχειακή επιχείρηση, με συμμετοχή στα κοινά. Αξίζει να σημειωθεί ότι συγγενής του δράστη είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Μυκόνου.

Θύμα είναι ένας 34χρονος με καταγωγή από την Αλβανία. Το θύμα δούλευε για χρόνια στη Μύκονο και πρόσφατα είχε καταφέρει να αγοράσει μια βίλα σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής.

Και οι δύο είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία που είναι συγκλονισμένη από το άγριο φονικό. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ως «πέτρα του σκανδάλου» που οδήγησε στο έγκλημα φέρεται να είναι ένα νεαρό κορίτσι ηλικίας 22 ετών.

Πώς έγινε η δολοφονία

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν δράστης και θύμα διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, προκλήθηκε μία παρεξήγηση μεταξύ δράστη και θύματος.

Οι δυο τους άρχισαν να μαλώνουν αρχικά μέσα στο μαγαζί και συνέχεια βγήκαν έξω από αυτό όπου συνέχισαν τον καβγά τους. Κάποια στιγμή, οι θαμώνες κατάφεραν να τους χωρίσουν και όλοι θεώρησαν πως το συμβάν είχε λήξει. Ωστόσο, τα όσα ακολούθησαν τους διέψευσαν καθώς ο 34χρονος, έφυγε από το σημείο και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο.

Μαρτυρία ιδιοκτήτριας μπαρ που έγινε το άγριο φονικό

Για το άγριο έγκλημα μίλησε στον Alpha η ιδιοκτήτρια του μπαρ όπου ξεκίνησε η ένταση. «Ήταν μόνη της στο μπαρ αυτή και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί.. Λογοφέρανε και βγήκαν έξω.

Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους. Είχαν θέματα, κάτι… τώρα.. μεταξύ τους, με κουβέντες, δεν ξέρω τι και πως.. Έγινε στο πάρκινγκ, έγινε στο δρόμο πάνω; Δεν ξέρω ακριβώς που έγινε. Αφού έφυγαν από το μαγαζί και καβγαδίσανε, μετά πήγε και πήρε όπλο και βρήκε τον άλλον».

Συνεχίζοντας η ιδιοκτήτρια του μπαρ ανέφερε για τον δράστη: «Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί… Ότι δεν εμπλεκόταν σε καβγάδες, δεν, δεν… Τίποτα. Όλοι μείναμε, εντάξει δεν έχω λόγια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Alpha ο δράστης κατά το παρελθόν έχει ξαναχρησιμοποιήσει όπλο.

Τι λέει η «πέτρα του σκανδάλου»

Στον Alpha μίλησε και η γυναίκα που θεωρείται η «πέτρα του σκανδάλου» και για τα μάτια της οποίας φέρεται να έγινε το άγριο έγκλημα. Η ίδια μιλώντας σοκαρισμένη και φοβισμένη στον Alpha απέδωσε τον καβγά σε παρεξήγηση.

Η νεαρή γυναίκα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παρεξήγηση έγινε. Δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. ήταν μία παρεξήγηση. Ήταν απλώς μία παρεξήγηση».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share