Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Μύκονο: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Γνωστός επιχειρηματίας o 33χρονος που σκότωσε εν ψυχρω τον 34χρονο Αλβανό (Video)

Πως ξεκίνησε ο καβγάς για τα "μάτια" μιας γυναίκας

20 Φεβρουαρίου 2023 13:24
Έγκλημα στη Μύκονο: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Γνωστός επιχειρηματίας o 33χρονος που σκότωσε εν ψυχρω τον 34χρονο Αλβανό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Μύκονο: Γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου που δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο είναι ο 33χρονος που δολοφόνησε σήμερα τα ξημερώματα μέσα σε μπαρ του νησιού έναν 34χρονο Αλβανό.

Ο δράστης του στυγερής δολοφονίας στη Μύκονο είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας. Ο 33χρονος, που σκότωσε τον αλλοδαπό για τα μάτια μιας γυναίκας σε μπαρ του νησιού, έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στον εισαγγελέα της Σύρου. Ο 34χρονος αλλοδαπός έμενε μόνιμα στην Μύκονο όπου και εργάζονταν.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα όταν οι δύο άνδρες τσακώθηκαν μέσα στο μπαρ, ενώ στη συνέχεια βγήκαν έξω από αυτό και συνέχισαν να χτυπιούνται. Αφού τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι κι όλοι πίστεψαν ότι το συμβάν θεωρούνταν λήξαν, ο επιχειρηματίας, που είχε φύγει από το σημείο, επέστρεψε σε αυτό έχοντας στα χέρια του μια καραμπίνα.

Μπήκε μέσα στο νυχτερινό κατάστημα και πυροβόλησε δύο φορές τον Αλβανό στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός, ενώ στο κατάστημα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο επιχειρηματία.

Έγκλημα στον Σταθμό Λαρίσης: Τον βασάνισαν άγρια πριν τον σκοτώσουν με πολλαπλές μαχαιριές - Το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου

Έγκλημα στο Σταθμός Λαρίσης: Κίνητρο τη ληστεία θεωρούν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ότι είχε ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 46χρονου Πακιστανού μέσα στο κατάστημά του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο άτυχος άνδρας βασανίστηκε άγρια από τον δράστη, που παραμένει άγνωστο εάν έδρασε μόνος του ή είχε και συνεργό. Το θύμα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα του υπνοδωματίου του, που βρισκόταν στο πίσω μέρος του καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών. Τα πόδια του ήταν δεμένα με δερμάτινη ζώνη και στο σώμα του έφερε πολλαπλές μαχαιριές.

Έγκλημα στο Σταθμός Λαρίσης

Σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε στον χώρο η ιατροδικαστής ο δράστης μαχαίρωσε τουλάχιστον δέκα φορές τον 46χρονο στα άνω άκρα και τον θώρακα, ενώ ο χώρος ήταν ανακατωμένος και παρουσίαζε στοιχεία έρευνας. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από γείτονες και άτομα του περιβάλλοντος του θύματος, ενώ θεωρούν πολύ πιθανό δράστης και θύμα να γνωρίζονταν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share