Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: Έτοιμος να παραδοθεί ο 21χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέττας - Ήρθε σε επαφή με δικηγόρο (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις στη στυγερή δολοφόνια της 17χρονης

5 Αυγούστου 2022 08:43
Έγκλημα στο Περιστέρι: Έτοιμος να παραδοθεί ο 21χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέττας - Ήρθε σε επαφή με δικηγόρο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στο Περιστέρι: Έτοιμος να παραδοθεί φαίνεται πως είναι ο 21χρονος, ο οποίος θεωρείται ως ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει αποκλειστικά το MEGA, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον 20χρονο ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης και δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα ο φερόμενος ως δράστης της φρικτής αυτής δολοφονίας να παραδοθεί.

Πλέον αυτό που μένει είναι ο δικηγόρος να έρθει σε επαφή με τον 21χρονο, προκειμένου να παραδοθεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Σύμφωνα πάντα με το MEGA, ο δράστης φέρεται να είναι φοβισμένος.

Έγλημα στο Περιστέρι: H μαρτυρική ζωή της Νικολέττας και το φρικτό τέλος! Το άγνωστο αιματηρό περιστατικό τα Χριστούγεννα

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη ζωή της 17χρονης Νικολέττας έφερε στο φως η δολοφονία της στο Περιστέρι. Ζούσε μαρτυρικές καταστάσεις από την τρυφερή ηλικία των 11 όταν δύο Αλβανοί και ένας 83χρονος παιδεραστής ασελγούσαν πάνω της!

Άφαντος ο Πακιστανός μετά τη δολοφονία της 17χρονης - Έφοδος των αρχών σε σπίτι στο Αιγάλεω

Τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία της και ακόμη δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης. Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών αναζητούν τον νεαρό Πακιστανό φίλο της καθώς το πρόσωπο αυτό, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή, προκειμένου να φωτίσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της. Μαρτυρίες κάνουν λόγο ότι προηγήθηκε καβγάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, το βράδυ της Πέμπτης οι αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στο Αιγάλεω, όπου μένουν Πακιστανοί, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν μέσα σε αυτό τον 21χρονο.

Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου ο βασικός ύποπτος να βρεθεί και να οδηγηθεί ενώπιον των αρχών, όπου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία, μαρτυρίες, πληροφορίες ενώ έχουν δώσει φωτογραφίες του 21χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους όπου θεωρείται αδύνατο να έχει φύγει από τη χώρα.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια σχετικά με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης ενώ φύλο και φτερό γίνονται τα ηλεκτρονικά αρχεία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος.

Πάλεψε με τον δολοφόνο της η 17χρονη - Της έκλεισε μύτη και στόμα

Ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Ντιλέρνια, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να της «πάρει» τη ζωή.

Οι εκχυμώσεις, δε, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμη, για να σώσει τη ζωή της.

Πώς βρέθηκε νεκρή η 17χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Πακιστανός, με τον οποίο είχε σχέση η 17χρονη, είχε κλειδιά του σπιτιού και έμενε συχνά στο διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι.

Χθες, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, η μητέρα και η αδελφή του θύματος έφυγαν από το σπίτι, αφήνοντας μόνη της την 17χρονη. Μισή ώρα αργότερα, στο διαμέρισμα έφτασε ο Πακιστανός. Από τις 6 το απόγευμα, η μητέρα της καλούσε την 17χρονη, αλλά αυτή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.

Γύρω στις 8, η μητέρα ανησύχησε και έστειλε στο σπίτι τον σύντροφό της μαζί με την άλλη της κόρη, για να δουν τι έχει συμβεί.

Μόλις μπηκαν στο σπίτι αντίκρισαν νεκρή την 17χρονη στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της με σημάδια στα χέρια και κατεβασμένο το παντελόνι της πιτζάμας της. Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Πακιστανού.

«Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνυ»

Σοκαρισμένος από την δολοφονία της 17χρονης κόρης του στο Περιστέρι είναι ο πατέρας της Νικολέττας, ο οποίος μετέφερε όσα του είπε η άλλη κόρη του.

«Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνυ», του έγραψε σε μήνυμα η κόρη του, μεταφέροντάς του την τραγική είδηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες φίλων της ανήλικης κοπέλας, ο 21χρονος Σάνυ διατηρούσε σχέση με την άτυχη 17χρονη μαθήτρια τους τελευταίους 10 μήνες και όλα μεταξύ τους έδειχναν όμορφα.

«Εγώ μια φορά τον είχα δει αυτόν. Δεν μου είχε αφήσει κάποια εντύπωση, γιατί έτσι και αλλιώς της είχα πει να ξεκόψει. Και από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και από αυτή τη ράτσα γενικά», λέει ο πατέρα της άτυχης 17χρονης. Παράλληλα, σημειώνει πως το τελευταίο διάστημα, κάθε φορά που επικοινωνούσε τηλεφωνικά με το παιδί του την άκουγε χαρούμενη.

«Πριν μια εβδομάδα είχαμε μιλήσει. Δεν μιλάμε συνέχεια γιατί μένω μακριά αλλά δεν μου είχε πει κάτι ούτε είχα καταλάβει κάτι. Εμένα μου έλεγε πως περνάει καλά και είναι χαρούμενη. Η μάνα της που τη ζει καθημερινά θα ξέρει καλύτερα τι έκρυβε το παιδί».

Το άγνωστο αιματηρό περιστατικό τα Χριστούγεννα

Την περίοδο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Mega, είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο Πακιστανό σύντροφό της, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε γίνει συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο 22χρονος. Η 17χρονη Νικολέτα, όταν κλήθηκε από την Αστυνομία για κατάθεση, τάχθηκε υπέρ του συντρόφου της.

Φρίκη στα 11 χρόνια της

Ο πατέρας της Νικολέττας ήταν αυτός που αποκάλυψε τη μαρτυρική ζωή της κόρης του. Τη διετία 2016-2017, η 11χρονη τότε Νικολέτα και ο 8χρονος αδελφός της είχαν πέσει θύματα ασέλγειας από τρεις άνδρες, δύο Αλβανούς και έναν ηλικιωμένο.

Μάλιστα, τονίζει ότι το κορίτσι δεχόταν συστηματικά bullying εξαιτίας αυτού του συμβάντος και ήταν ένας από τους λόγους που εγκατέλειψε μαζί με τη μητέρα της και τον αδελφό της το Μακροχώρι, για να έρθουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των δραστών διατηρούσε σχέση με τη μητέρα της Νικολέττας, ενώ οι δύο Αλβανοί καταδικάστηκαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σε αυτή εμπλέκεται και ένας 83χρονος, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του με τα ανήλικα παιδιά επί πληρωμή.

Οι δύο Αλβανοί αρχικά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν το 2018, αλλά αποφυλακίστηκαν έναν χρόνο αργότερα, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τους έκρινε αθώους λόγω αμφιβολιών.

Ο εισαγγελέας όμως άσκησε αναίρεση, που έγινε δεκτή από το Ε' Ποινικό Τμήμα του Άρειου Πάγου. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν να δικαστούν ξανά από το ίδιο δικαστήριο με διαφορετική σύνθεση δικαστών και ενόρκων. Τη δεύτερη φορά, κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 53 ετών ο 26χρονος και 12 ετών ο 28χρονος -σήμερα- φίλος και συνεργός του. Ο 83χρονος απεβίωσε το 2018, προτού καθίσει κατηγορούμενος στο εδώλιο.

Σήμερα, ο 26χρονος κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτίοντας ποινή 20 ετών, ενώ ο 28χρονος είναι φυγόδικος στη Γερμανία, σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share