Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: Έφοδος σε σπίτι στο Αιγάλεω για τον 21χρονο ύποπτο – «Τη σκότωσε γιατί του είπε να χωρίσουν»

Το άγνωστο περιστατικό τα Χριστούγεννα

4 Αυγούστου 2022 23:05
Έγκλημα στο Περιστέρι: Έφοδος σε σπίτι στο Αιγάλεω για τον 21χρονο ύποπτο – «Τη σκότωσε γιατί του είπε να χωρίσουν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τη σύλληψη του 21χρονου ύποπτου για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι.

Οι αρχές «χτενίζουν» το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές και μάλιστα η ΕΡΤ κατέγραψε έφοδο της αστυνομίας σε σπίτι στο Αιγάλεω όπου υπήρχαν υποψίες πως κρυβόταν ο 21χρονος.

Στο σπίτι μένουν άτομα από το Πακιστάν όμως οι έρευνες της αστυνομίας ήταν άκαρπες καθώς ο ύποπτος δεν βρισκόταν εκεί. Ήδη έχουν δοθεί φωτογραφίες και στοιχεία του 20χρονου σε όλες τις πύλες της χώρας ενώ οι αρχές ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης καθώς και τα ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος.

Ήθελε να τον χωρίσει

Η μητέρα της 17χρονης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μετά το θάνατο της κόρης της και μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha αποκάλυψε πως το θύμα ήθελε να χωρίσει τον 21χρονο.

«Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο». Συνεχίζοντας δεν κρύβει την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Για την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

Το άγνωστο περιστατικό τα Χριστούγεννα

Με τις έρευνες των Αρχών έρχονται στο φως στοιχεία για την σχέση του ζευγαριού.Σύμφωνα με πληροφορίες, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η 17χορνη τον είχε στηρίξει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο 20χρονος.Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share