Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την Νικολέτα - Βίαζαν εκείνη και τον αδελφό της για δύο χρόνια, πάλευε 7 λεπτά να σωθεί

Ανατριχιαστικά τα νέα στοιχεία!

3 Αυγούστου 2022 21:12
Έγκλημα στο Περιστέρι: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την Νικολέτα - Βίαζαν εκείνη και τον αδελφό της για δύο χρόνια, πάλευε 7 λεπτά να σωθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα του Περιστερίου ανατριχιάζει με τις αποκαλύψεις, που έρχονται μία προς μία, με τη 17χρονη Νικολέτα να βρίσκει ασφυκτικό θάνατο και τον 22χρονο σύντροφό της να αναζητείται.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση και όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου της κοπέλας που έχασε τόσο βάναυσα τη ζωή της στο Περιστέρι, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, σχετικά με τις νέες λεπτομέρειες του εγκλήματος, η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο δράστης της έκλεισε τη μύτη με το αριστερό χέρι και με το δεξί το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε κάποιο μαξιλάρι ή ύφασμα για να ολοκληρώσει το έγκλημα.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία είναι ο σύντροφος της 17χρονης, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ του εγκλήματος.

Ο νεαρός Πακιστανός αναζητείται από την αστυνομία και είναι πολύ πιθανό να έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο.

«Τα παιδιά βιαστήκανε»

Μια τραγική ιστορία κουβαλούσε η 17χρονη Νικολέτα, που βρέθηκε νεκρή από ασφυκτικό θάνατο, στο σπίτι της στο Περιστέρι, με τον 22χρονο σύντροφό της από το Πακιστάν να αναζητείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Η αποκάλυψη που έκανε ο πατέρας της είναι συγκλονιστική. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος του γιος (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το 'χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», λέει απαρηγόρητος ο πατέρας της 17χρονης.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», λέει ο πατέρας.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος -μετά την καταδίκη τους- πέθανε στη φυλακή.

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικόλετα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλιτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share