Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί δε θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά μου» (video)

Ηλικίας έξι και δέκα ετών τα παιδιά που ο ίδιος άφησε ορφανά πλέον

7 Μαΐου 2022 19:57
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί δε θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά μου» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο στυγνός δολοφόνος της 43χρονης φαρμακοποιού στην Καβάλα, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά και η οποία φέρεται να ήθελε να τον χωρίσει, φαίνεται όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία να είχε καλά μελετημένες τις κινήσεις του.

Διαβάστε επίσης: «Την ημέρα της δολοφονίας ο δράστης μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε...» - Σοκάρει η μαρτυρία υπαλλήλου της 43χρονης (Video)

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο 55χρονος φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά η «απόπειρα» κατά τα φαινόμενα ήταν στημένη. Μάλιστα, προχώρησε σε κινήσεις, που αποδεικνύουν ότι προσπάθησε μέχρις εσχάτων να καλύψει τα ίχνη του στέλνοντας μηνύματα, ακόμα κι από το κινητό της δολοφονημένης συζύγου του για να παραπλανήσει.

«Τη σκότωσα γιατί δε θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά μου», φέρεται να είπε ο συζυγοκτόνος στις Αρχές προκειμένου να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, αδιαφορώντας όπως φαίνεται για τα ανήλικα παιδιά του που έμειναν ορφανά, ηλικίας έξι και 10 ετών. O 55χρονος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος κι αναμένεται από μέρα σε μέρα να καταθέσει στις Αρχές.

Τα παραπλανητικά μηνύματα και η προειδοποίηση

Ο συζυγοκτόνος, πρώην αθλητής, που εργαζόταν ως σύμβουλος ακινήτων, ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Ο δράστης φέρεται να είχε προαναγγείλει την αποτρόπαια πράξη του μέσω ενός μηνύματος που είχε στείλει στον αδερφό του θύματος που ζει στην Αμερική και στο οποίο έγραφε, σύμφωνα με φίλη του θύματος στο Live News: «Εμείς οι δύο θα φύγουμε μαζί στον άλλον κόσμο...»

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μόνο μήνυμα που έστειλε. Αφού έπνιξε με τα χέρια του την 44χρονη, προσπάθησε αρχικά να καλύψει τα ίχνη του, στέλνοντας ένα SMS από το κινητό της 44χρονης στην υπάλληλό της, από την οποία είχε ζητήσει νωρίτερα τα εφεδρικά κλειδιά του φαρμακείου.

«Είμαι καλά. Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο συζυγοκτόνος στην υπάλληλο, προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share