Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πάτρα: Σοκ με τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας - «Ήταν κραυγή για βοήθεια» (Video)

Τι ανέφερε η παιδοψυχολόγος;

28 Απριλίου 2022 19:04
Πάτρα: Σοκ με τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας - «Ήταν κραυγή για βοήθεια» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η 18η ανακρίτρια ζήτησε την εξέταση από ειδικό πραγματογνώμονα των ζωγραφιών της 9χρονης Τζωρτζίνας, λίγο πριν το θάνατό της.

Είναι το παιδί που βασανίστηκε περισσότερο από όλα. Το παιδί που είδε τις δύο μικρότερες αδελφές του, Μαλένα και Ίριδα, να «χάνονται» εντελώς αναπάντεχα.

Δείτε επίσης: Σπόντα από τον Γιάννη Μαρακάκη: «Θα συμβούλευα τον Μάνο Δασκαλάκη να είναι φειδωλός» (Video)

Κι εκείνο που έμελλε, να ξετυλίξει πρώτο το κουβάρι της σκοτεινής αυτής υπόθεσης.

Η Τζωρτζίνα που εισακούστηκε μετά το θάνατό της, προσπαθούσε από χρόνια να στείλει μηνύματα με τις ζωγραφιές της.

«Δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει πιο καλά ένα παιδί την κραυγή βοήθειας για να δούμε τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι της» είναι η δήλωση της παιδοψυχολόγου, Χριστίνας Μπογιατζή.

Αυτή είναι μια από τις επίμαχες ζωγραφιές που η 18η τακτική ανακρίτρια ζήτησε από τον πραγματογνώμονα να αποκωδικοποιήσει.

Είναι το δέντρο που έβλεπε καθημερινά η μικρή Τζωρτζίνα στην τοιχογραφία του παιδικού σταθμού δίπλα από το σπίτι της. Εκείνη όμως επέλεξε να το αποτυπώσει σε:

«Σχήμα κρεμάλας και γράφει «για εσάς». Το για εσάς είναι από γραφικό χαρακτήρα της Τζωρτζίνας και θέλει να μας εφιστήσει την προσοχή σε αυτό που συμβαίνει μέσα στο σπίτι της» είχε επισημάνει η κ. Μπογιατζή.

Η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή πρώτη είχε επισημάνει στο LIVE NEWS τα σημαντικά μηνύματα που αντλεί κανείς μέσα από τις ζωγραφιές της 9χρονης.

«Ήταν για μένα ένα μήνυμα από την Τζωρτζίνα που αν δεν το ανέλυα σαν επιστήμονας που είμαι, θα είχα διαπράξει κι εγώ έγκλημα» είχε πει η παιδοψυχολόγος.

Ένα μήνα μετά η ανακρίτρια ζητάει πραγματογνωμοσύνη για τις ζωγραφιές με τα «μυστικά» που κρύβουν μέσα τους να αποκτούν άλλη βαρύτητα.

Δείτε το βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share