Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Μενίδι: Αστυνομικός ένας από τους δύο συλληφθέντες για τον νεκρό διαρρήκτη

Το πτώμα του βρέθηκε την Κυριακή (13/2)

14 Φεβρουαρίου 2022 21:42
Μενίδι: Αστυνομικός ένας από τους δύο συλληφθέντες για τον νεκρό διαρρήκτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας αστυνομικός περιλαμβάνεται στους δύο συλληφθέντες για την υπόθεση με τον νεκρό διαρρήκτη, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε την Κυριακή στο Μενίδι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στο Μενίδι είχε δεχθεί νωρίτερα επίθεση, γιατί πήγε να κάνει διάρρηξη.

Γι' αυτό και στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι Αρχές συνέλαβαν τη Δευτέρα (14 Φεβρουαρίου) δύο άτομα, ένας εκ των οποίων είναι αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας εκείνη τη στιγμή.

Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αύριο, Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Θρίλερ στο Μενίδι: Άνδρας κρατούσε όμηρο και απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του - Τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικό

Ακόμη ένα περιστατικό "θρίλερ" σημειώθηκε στο Μενίδι τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/12), με πρωταγωνιστή άνδρα που κρατούσε όμηρο τη μητέρα του!

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Βρέθηκε νεκρός ο Ρουμάνος που κατηγορούνταν για το «τσιμέντωμα» της φίλης του

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, ότι ένας άνδρας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κρατά όμηρο μέσα στο σπίτι του τη μητέρα του, απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και δεν την αφήνει να φύγει.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσά τους η ομάδα ΟΠΚΕ, καθώς επίσης και διαπραγματευτές.

Ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με το συγκεκριμένο άτομο, κατάφεραν να πείσουν το άτομο να αφήσει τη μητέρα του και τη ώρα που απεγκλωβίστηκε η γυναίκα, ένας αστυνομικός μπήκε στο διαμέρισμα και μαχαιρώθηκε από τον δράση.

Ο αστυνομικός φέρει δύο, ευτυχώς όχι σοβαρά, τραύματα. Συνάδελφοί του συνέλαβαν τον δράστη, που τελεί υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share