Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024

Κυψέλη: Αυτή είναι η μάνα - «τέρας» που έπαιζε βιντεοπαιχνίδια όσο ο σύντροφός της σκότωνε το παιδί της (video)

Η 29χρονη μητέρα του παιδιού, μαζί με τον 33χρονο σύντροφό της, κακοποιούσαν τα παιδιά της

12 Φεβρουαρίου 2022 18:43
Κυψέλη: Αυτή είναι η μάνα - «τέρας» που έπαιζε βιντεοπαιχνίδια όσο ο σύντροφός της σκότωνε το παιδί της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής δολοφονίας του μικρού Αντρέα από τη μητέρα του και τον Πολωνό σύντροφό της στην Κυψέλη.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία στην Κυψέλη: Ο απίστευτα μαρτυρικός θάνατος του παιδιού στα χέρια του εραστή της μητέρας του (video)

Η 29χρονη μητέρα του παιδιού, που φαίνεται στη φωτογραφία, μαζί με τον 33χρονο σύντροφό της, κακοποιούσαν τα παιδιά της (τα είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της), τα χτυπούσαν και τα άφηναν νηστικά για μέρες. Τα έβαζαν και τιμωρία να κάθονται όρθια. Η αδερφούλα του Αντρέα γλίτωσε τα βάσανα όταν με παρέμβαση της εισαγγελίας ανηλίκων πήγε σε ανάδοχη οικογένεια ενώ ο Αντρέας δολοφονήθηκε.

Ο Πολωνός σύντροφός της, σήμερα 33 ετών, το έπνιξε το 2017. Δεν άντεχε να ακούει το παιδάκι που υπέφερε να γκρινιάζει και του έβαλε μονωτική ταινία για να σταματήσει. Η μητέρα που ήταν παρούσα στη δολοφονία του μικρού Αντρέα, όπως λέει ο σύντροφός της στους αστυνομικούς, δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει το έγκλημα. Στη συνέχεια έκρυψαν τη σορό του παιδιού αρχικά σε αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα της πολυκατοικίας που ήταν το σπίτι τους και αργότερα, όταν μετακόμισαν σε εργαλειοθήκη έκρυβαν τα οστά του μικρού Αντρέα σε αποθηκευτικό χώρο καναπέ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share