Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι δραστηριότητες του Μπάμπη στις φυλακές - Η σχέση του με τους συγκρατούμενους και η «εντολή» στο δικηγόρο του (Video)

Νέες αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο

12 Ιανουαρίου 2022 11:10
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι δραστηριότητες του Μπάμπη στις φυλακές - Η σχέση του με τους συγκρατούμενους και η «εντολή» στο δικηγόρο του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη «ζωή» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα στις φυλακές καθώς ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Τάσος Τεργιάκης απο την εκπομπή «Το Πρωινό», αποκάλυψε πως ο συζυγοκτόνος της Καρολάιν δουλεύει στο κυλικείο των φυλακών, ενώ επισήμανε πως κρατάει σιγή ιχθύος για την υπόθεση, μη λέγοντας τίποτα σε κανέναν συγκρατούμενό του.

Δείτε στο βίντεο όλο το ρεπορτάζ αλλα και το τι έχει ζητήσει ο Μπάμπης από το δικηγόρο του:

Παράλληλα, τα νέα έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό ακόμη και οκτώ μήνες μετά την τέλεση του εγκλήματος, και διαρκώς «βαραίνουν» τον 33χρονο πιλότο. Μια τελευταία είδηση, όμως, φαίνεται πως τον εξόργισε, αφού η πλευρά του κάνει επί της ουσίας λόγο για ψεύδη.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - «Η συντριβή του είναι κάτι δεδομένο»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να κάτσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς. Ενώ, στην Αλόννησο με τη γιαγιά και τον παππού της πέρασε τις γιορτές η μικρή Λυδία, η κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν

Ο 34χρονος πιλότος θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος αλλά και για δυο πλημμελήματα που αφορούν στην ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και την ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Η δίκη για την υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη αναμένεται να προσδιοριστεί σύντομα και πιθανότητα θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2022.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης. «Είναι στο στάδιο της αναμονής. Η συντριβή που είχαμε αναφέρει είναι κάτι δεδομένο. Ήταν δύσκολες μέρες οι γιορτινές, αναλογίζεται τι έχει γίνει» Για την υπερασπιστική γραμμή του πιλότου ο δικηγόρος είπε ότι το έργο του είναι δύσκολο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share