Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Νέα αντίδραση από την φυλακή

Τα τελευταία δημοσιεύματα τον εξόργισαν

9 Ιανουαρίου 2022 11:10
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Νέα αντίδραση από την φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ετοιμάζεται να μπει στην τελική του ευθεία, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να κρίνεται εντός των επόμενων μηνών για τον φόνο της Καρολάιν και του σκυλιού τους μπροστά στη μικρή Λυδία, στο φονικό που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Τα νέα έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό ακόμη και οκτώ μήνες μετά την τέλεση του εγκλήματος, και διαρκώς «βαραίνουν» τον 33χρονο πιλότο. Μια τελευταία είδηση, όμως, φαίνεται πως τον εξόργισε, αφού η πλευρά του κάνει επί της ουσίας λόγο για ψεύδη.

Το δημοσίευμα που ενόχλησε την πλευρά του πιλότου

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τη μήνυση φιλοζωικής εταιρείας εναντίον του για τον φόνο του σκυλιού, που βρέθηκε κρεμασμένο στο μπαλκόνι. Το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών αναφερόταν σε αυτή την κίνηση, η οποία αναμένεται να αφήσει για ακόμη περισσότερα χρόνια στην φυλακή το συζυγοκτόνο, αλλά η αλήθεια μάλλον είναι διαφορετική.

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε στο «Open Weekend» και ξεκαθάρισε, ότι μήνυση για τον φόνο αυτό δεν υπάρχει, αλλά το μόνο που ισχύει είναι πως υφίσταται δίωξη εναντίον του Αναγνωστόπουλου για αυτή του την πράξη από την εισαγγελία, κάτι που γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή, που ομολόγησε.

Πέραν της δίωξης, δηλαδή, άλλη εξέλιξη στο θέμα του σκύλου δεν έχει υπάρξει, αν και αυτό δεν αναιρεί πως συνεχίζει να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών για αυτή την κατηγορία. Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωαννίδη, επίσης, είναι θέμα μηνών να προχωρήσουμε στη δίκη, με τον ίδιο πάντως να μην κρύβει την ενόχληση της πλευράς του εντολέα του για τα τελευταία δημοσιεύματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share