Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα πρώτα Χριστούγεννα της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο - Η επίσκεψη των γονιών του Μπάμπη (Video)

Βαρύ το κλίμα...

3 Ιανουαρίου 2022 08:26
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα πρώτα Χριστούγεννα της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο - Η επίσκεψη των γονιών του Μπάμπη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο με τη γιαγιά και τον παππού της πέρασε τις γιορτές η μικρή Λυδία, η κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν. Ήταν οι πρώτες γιορτές για την οικογένεια της 20χρονης μετά την άγρια δολοφονία της από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά. Παράλληλα, ο 33χρονος πιλότος και καθ' ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο, παραπέμπεται σε δίκη μετά από ομόφωνη απόφαση των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά ήταν με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση στο σπίτι τους. Η μητέρα της Καρολάιν φρόντισε ώστε τα πάντα να είναι σε γιορτινό κλίμα, ενώ στην Αλόννησο ήταν και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν. Είδαν στο πλαίσιο που τους ορίζει η δικαστική απόφαση για την επιμέλεια την εγγονή τους μέσα στις γιορτές.

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες οι γονείς του πιλότου δεν έχουν φύγει από την Αλόννησο προκειμένου να βρίσκονται δίπλα στην μικρή. Για τους γονείς της Καρολάιν αυτές ήταν οι πιο δύσκολες γιορτές, καθώς ήταν οι πρώτες γιορτές χωρίς την κόρη τους. Μοναδική τους παρηγοριά η εγγονή τους που μεγαλώνει πια δίπλα τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share