Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απίθανη ανατροπή από την οικογένεια της Καρολάιν - Έδωσε χαρά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στην φυλακή

Διέψευσε κάθετα αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη

2 Δεκεμβρίου 2021 13:57
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απίθανη ανατροπή από την οικογένεια της Καρολάιν - Έδωσε χαρά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στην φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη ανατροπή ήρθε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την οικογένεια της Καρολάιν να δίνει με τον τρόπο της... χαρά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τη στιγμή που εκείνος βρίσκεται στην φυλακή, ενώ κι εκείνη έμοιαζε έτοιμη να τον τελειώσει με τις κινήσεις της.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια του αδικοχαμένου κοριτσιού προχώρησε σε διάψευση για την αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας προχώρησε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η κατηγορηματική διάψευση για το επώνυμο

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Χαρμάνης, ανέφερε, ότι «η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάϊν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων.

Τελευταίο "κρούσμα" η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας. Ως γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share