Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Καταρρέει» η υποκρισία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Η αντίδρασή του όταν πρέπει να μιλήσει για τον φόνο της Καρολάιν

Προσπαθεί να φτιάξει ένα άλλο προφίλ αλλά...

19 Νοεμβρίου 2021 11:38
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Καταρρέει» η υποκρισία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Η αντίδρασή του όταν πρέπει να μιλήσει για τον φόνο της Καρολάιν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αναμένεται σύντομα να οδηγηθεί στην τελική του ευθεία, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να επιχειρεί να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή υπεραπιστική γραμμή, η οποία είναι γεμάτη υποκρισία.

Ο ίδιος σήμερα εργάζεται στην καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού, προσπαθώντας να περάσει ένα διαφορετικό προφίλ σε σχέση με εκείνο του στυγνού φονιά της Καρολάιν και, ύστερα, κορόιδευε τους πάντες για 37 μέρες, αν τώρα ζει τον πιο μεγάλο του εφιάλτη.

Πώς αντιδρά όταν τον ρωτούν για τον φόνο

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει υπόδικος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος μίλησε για τη συμπεριφορά του συγκρατούμενού του συζυγοκτόνου. Ο άνδρας που βρίσκεται στο διπλανό κελί του συζυγοκτόνου αποκάλυψε, μιλώντας στο dikastikoreportaz.gr, ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αποφεύγει να αναφέρει οτιδήποτε σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα στους συγκρατούμενούς του.

«Στη φυλακή είμαστε συνεργάτες, μπορώ να πω δουλεύουμε μαζί. Δεν μας έχει μιλήσει ποτέ για την υπόθεση. Συνήθως όταν τον ρωτάμε, καταλαβαίνετε –γιατί στη φυλακή υπάρχει ένα κλίμα ιδιαίτερο– αποφεύγει να απαντήσει» λέει συγκεκριμένα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share