Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε άθλια κατάσταση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τώρα ζει τον πιο μεγάλο του εφιάλτη

Του έβαλαν και το τελευταίο «καρφί»...

17 Νοεμβρίου 2021 19:26
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε άθλια κατάσταση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τώρα ζει τον πιο μεγάλο του εφιάλτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δε σκότωσε απλά τη σύζυγό του ούτε και τα πιο ευαίσθητα χρόνια της κόρης τους, Λυδίας, αλλά παράλληλα αποτελείωσε με τη στάση του κάθε ελπίδα να είναι μαζί της στο μέλλον και στην ανατροφή της, εξαιτίας των γεγονότων που... ακυρώνουν το λόγο που ήθελε να φυλακιστεί, βγαίνοντας μια ώρα αρχύτερα.

Η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη ακόμα και σήμερα, καθώς και η τύχη της κόρης τους, της μικρής Λυδίας.

Η νέα απόφαση της οικογένειας της Καρολάιν είναι άλλο ένα «καρφί» στον Μπάμπη

Η μητέρα και ο πατέρας της Καρολάιν, Σούζαν, που έχουν και την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, του παιδιού της Καρολάιν και του Μπάμπη, σκέφτονται να κινήσουν τις διαδικασίες για να αλλάξει η μικρή επίθετο, προκειμένου να μη φέρει το όνομα του δολοφόνου της μητέρας του.

Η οικογένεια της Καρολάιν φαίνεται πως επιθυμεί να μη λέγεται πια η μικρή Αναγνωστοπούλου, αλλά Κράουτς, με τον πιλότο ήδη να έχει χάσει... τα λογικά του στην φυλακή εξαιτίας του θέματος της επιμέλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού», η οικογένεια της Καρολάιν θα κινήσει τη διαδικασία, αφού γίνει η δίκη και εκδοθεί κάποια καταδικαστική απόφαση. Στόχος είναι, ασφαλώς, να μην έχει καμία σχέση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και, φυσικά, μεγάλη απορία προξενούν οι αποφάσεις, ως προς το πώς θα τον αντιμετωπίσουν, όταν μια μέρα αποφυλακιστεί και θα χρειαστεί να εξηγήσουν στη Λυδία, που θα είναι πιο μεγάλη, τι έχει συμβεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share