Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πιο μεγάλο «χτύπημα» στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Ο λόγος που έχει... χάσει τα λογικά του στην φυλακή

Χάθηκε... το νόημα της ομολογίας του

16 Νοεμβρίου 2021 17:33
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πιο μεγάλο «χτύπημα» στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Ο λόγος που έχει... χάσει τα λογικά του στην φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται σύντομα να απολογηθεί για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με το πιο μεγάλο «χτύπημα», όμως, να έρχεται τον καιρό που βρίσκεται στην φυλακή, χάνοντας το... νόημα της ομολογίας του, όπως έλεγε ο ίδιος.

Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης προτείνει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που παράλληλα έχει διαλέξει το δρόμο της σιωπής, για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για αυτό της κακοποίησης ζώου σε βαθμό κακουργήματος. Επίσης ζητεί να δικαστεί και για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Το «χτύπημα» που αφορά τη μικρή Λυδία

Το χειρότερο, όμως, αφορά την κόρη του. Συγκεκριμένα και όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με δικαστική απόφαση οριστικά στη μητέρα της Καρολάιν ανατέθηκε η επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Συγκεκριμένα, με την υπ. 1918/21 απόφαση διατάχθηκε:

- Η αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον κατηγορούμενο συζυγοκτόνο και

- Η ολική ανάθεσή της στη μητέρα της Καρολάιν και γιαγιά της μικρής

Τέλος, ρυθμίστηκε η επικοινωνία με τους δυο παππούδες, γονείς του συζυγοκτόνου, από τις 10-14.00 το τελευταίο πενθήμερο κάθε μήνα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share