Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κατερίνη – Προθεσμία για να απολογηθεί η 75χρονη που έπνιξε με λουρί την αδελφή της

Δεν έχει αντιληφθεί ακόμα όσα έχει κάνει

19 Αυγούστου 2021 11:59
Έγκλημα στην Κατερίνη – Προθεσμία για να απολογηθεί η 75χρονη που έπνιξε με λουρί την αδελφή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προθεσμία 24 ωρών ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή με τον νέο της συνήγορό, τον οποίο όρισε η οικογένεια της.

Η 75χρονη σύμφωνα με το seleo.gr, θα περάσει εκ νέου αύριο στις 10.00 το πρωί, την πόρτα του ανακριτή Κατερίνης. Η ηλικιωμένη, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μεταφέρθηκε σήμερα στον ανακριτή, από τον οποίο και πήρε προθεσμία. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς φέρεται να μην έχει αντιληφθεί ακόμα όσα έχει κάνει.

Το έγκλημα τελέστηκε στο σπίτι που διέμενε η 75χρονη μαζί με την 73χρονη αδερφή της, ενώ συγγενικό πρόσωπο των δύο αδελφών που διαμένει στην ίδια γειτονιά άκουσε φωνές και όταν πήγε στο σπίτι εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ειδοποιήθηκαν και έφτασαν επί τόπου συλλαμβάνοντας την 75χρονη.

Έγκλημα στην Κατερίνη – Προθεσμία για να απολογηθεί η 75χρονη που έπνιξε με λουρί την αδελφή της

Κατερίνη: Κρεμάστηκε 58χρονος ασθενής σε νοσοκομείο

Σοκ στην Κατερίνη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 58χρονου ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr ο 58χρονος νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου.

Το πρωί λίγο μετά τις 7, το νοσηλευτικό προσωπικό βρήκε τον ασθενή απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιό του.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κατερίνης διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας φαίνεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.

νοσοκομείο ασθενής κρεμάστηκε κατερίνη

Σοκ στα Γιαννιτσά: 59χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 58χρονος ήταν ο μοναδικός ασθενής που νοσηλευόταν στο συγκεκριμένο δωμάτιο.

Σοκ επικράτησε στα Γιαννιτσά, αφού ένας 59χρονος βρέθηκε σήμερα (16/4) απαγχονισμένος σε υπόστεγο εξωτερικού χώρου του εργοστασίου, όπου εργαζόταν.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, όπως αναφέρει το Thestival.gr. Τον 59χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, βρήκαν στο σημείο οι συνάδελφοί του, με μια ακόμη υπόθεση να έχει σοκάρει πρόσφατα την περιοχή.

59χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος

Γιαννιτσά: Εξελίξεις μετά την εύρεση του απαγχονισμένου άνδρα

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας, ενώ η ΕΛΑΣ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share