Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ισπανία: 26χρονος σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε τη μάνα του!

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες του φόνου

23 Απριλίου 2021 20:37
Φρικιαστικό έγκλημα στην Ισπανία: 26χρονος σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε τη μάνα του!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα: Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Ισπανία η πολύκροτη δίκη ενός άνδρα που κατηγορείται πως σκότωσε και έφαγε την ίδια τη μητέρα του. Επίσης, ένα ανατριχιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στις ΗΠΑ, όπου μια 28χρονη μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της, ενώ πριν είχε προσπαθήσει να του κόψει και τη γλώσσα προτού τον πυροβολήσει.

Ο Αλμπέρτο Σάντσεζ Γκόμεζ συνελήφθη το 2019 όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της 66χρονης μητέρας του, μετά από ανησυχία φιλικού προσώπου.

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Η αστυνομία βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικά μακάβριο θέαμα, με ανθρώπινα μέλη διάσπαρτα στο διαμέρισμα και άλλα διατηρημένα σε πλαστικά δοχεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «El Mundo», κάποια από τα ανθρώπινα μέλη βρίσκονταν σε διαδικασία «μαγειρέματος» ενώ ο κατηγορούμενος διατηρούσε άλλα σε πλαστικά δοχεία.

Ο τότε 26χρονος γιος φέρεται να ομολόγησε πως στραγγάλισε τη μητέρα του. Παραδέχτηκε δε, πως κατανάλωσε κάποια από τα μέλη της ενώ άλλα τα έδωσε σε σκύλο.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, πάντως, ανέφερε ενώπιον δικαστηρίου πως δεν θυμάται να διαμέλισε και να έφαγε τα μέλη της μητέρας του.

26χρονος σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε τη μάνα του

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο κατηγορούμενος ήταν γνωστός στην αστυνομία λόγω των βίαιων επεισοδίων κατά της μητέρας του, Μαρία Σολεδάδ Γκόμεζ. Μάλιστα, την περίοδο της σύλληψής του, είχε παραβιάσει τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί εναντίον του.

Ο κατηγορούμενος ίδιος φέρεται να πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας ενώ ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.
Η πολύκροτη δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: 32χρονος έσφαξε την 25χρονη γυναίκα του επειδή του ζήτησε διαζύγιο

Άγριο έγκλημα: Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία, η είδηση της δολοφονίας μιας 25χρονης από το σύζυγό της, μετά την επιθυμία της να χωρίσουν. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στο Λας Βέγκας, όπου μια 37χρονη σκότωσε τον 36χρονο σύζυγό της ενώ ήταν σε live chat και προσπάθησε στη συνέχεια να παρουσιάσει τη δολοφονία ως ατύχημα.

Ο 32χρονος Tanju Acar, από την επαρχία της Mugla, επινόησε ένα σατανικό σχέδιο για να καταφέρει να γλυτώσει από τις επιπτώσεις της δολοφονίας της 25χρονης, Selvan.

H Selvan λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ζητήσει διαζύγιο από το σύζυγό της καθώς εκείνος ήταν βίαιος απέναντί της. Ο Tanju την μαχαίρωσε πισώπλατα, με τόσο μίσος, που η λεπίδα έφτασε στην καρδιά της άτυχης γυναίκας.

Και κάπου εδώ ξεκίνησε το σατανικό σχέδιο του δολοφόνου, ο οποίος πληροφορήθηκε πριν σκοτώσει την Selvan. πως με βάση έναν τοπικό νόμο, θα μπορούσε να αθωωθεί αν και εφόσον αποδείκνυε πως η σύζυγός του τον απατούσε.

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία

Ο Tanju, άρχισε να προσποιείται έναν ξένο και να στέλνει μηνύματα στην ίδια του τη γυναίκα, με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ έβαζε και φίλους του να κάνουν το ίδιο.

Και μπορεί η δολοφονία να διαπράχτηκε το 2020, ωστόσο ο Tanju ομολόγησε το σχέδιό του σε έναν συγκρατούμενό του, ο οποίος από τη μεριά του δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να το ομολογήσει με τη σειρά τους στις Αρχές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share