Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 35χρονος έσφαξε τη σύντροφό του, βίασε και στραγγάλισε τη 12χρονη κόρη της!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας τους

2 Μαρτίου 2021 09:09
Φρικιαστικό έγκλημα: 35χρονος έσφαξε τη σύντροφό του, βίασε και στραγγάλισε τη 12χρονη κόρη της!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στην πόλη Νίζνι της Ρωσίας, όπου ένας 35χρονος έσφαξε τη σύντροφό του και στη συνέχεια βίασε και στραγγάλισε τη 12χρονη κόρη της! Επίσης, σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 65χρονης γιαγιάς από την 14χρονη εγγονή της, η οποία την κατέσφαξε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Δράστης των δυο αποτρόπαιων δολοφονιών είναι ο Αλεξέι Ζντάνοφ, ο οποίος επιτέθηκε στην 36χρονη Όλγκα με ένα κουζινομάχαιρο, μαχαιρώνοντάς την αρκετές φορές.

Στη συνέχεια, ο Ζντάνοφ επιτέθηκε στην 12χρονη κόρη της Όλγκα, την οποία αφού βίασε στη συνέχεια την στραγγάλισε με το καλώδιο από το σίδερο.

Η υπόθεση διαλευκάνθηκε μετά από δυο χρόνια τον Φεβρουάριο που μας πέρασε ενώ ο Ζντάνοφ βρισκόταν στη φυλακή εκτίοντας ποινή έξι ετών για την κλοπή ενός οχήματος.

 35χρονος έσφαξε τη σύντροφό του, βίασε και στραγγάλισε τη 12χρονη κόρη της!

«Ο ύποπτος μαχαίρωσε τη γυναίκα πολλές φορές στο λαιμό και στο στήθος. Στη συνέχεια βίασε και στραγγάλισε το παιδί σε μια προσπάθεια να μην υπάρξουν μάρτυρες», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας της περιφέρειας Sverdlovsk.

Φρικτό έγκλημα: Πατέρας σκότωσε την 2χρονη κόρη του

Φρικτό έγκλημα: Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη στην Χαβάη, όπου ένας 48χρονος πατέρας δεν δίστασε να χτυπήσει μέχρι θανάτου την μόλις 2 ετών κόρη του επειδή έκλαιγε! Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία, η δολοφονία μιας εγκύου από τον σύζυγό της.

Δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας ο Τράβις Ροντρίγκεζ, ο οποίος χτυπούσε την κόρη του, Κιτάνα, μέχρι το παιδί να πέσει αναίσθητο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει να του δώσει να του δώσει και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής Aiea, ο Ροντρίγκεζ ομολόγησε τη δολοφονία της Κιτάνα, με το παιδί να είναι εξαφανισμένο από τις 31 Ιανουαρίου, ημέρα που η μητέρα της την είχε αφήσει στον Ροντρίγκεζ.

Πατέρας σκότωσε την 2χρονη κόρη του

Μαζί με τον Ροντρίγκεζ συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος επίσης έχει ομολογήσει, για συνέργεια σε φόνο. Στα ίχνη των δραστών οδήγησε η μαρτυρία ενός γείτονα, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς πως είδε τον Ροντρίγκεζ να χαστουκίζει την Κιτάνα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share