Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αρρωστημένο έγκλημα: 32χρονος δολοφόνησε και βίασε το πτώμα 42χρονης

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

11 Ιανουαρίου 2021 17:53
Αρρωστημένο έγκλημα: 32χρονος δολοφόνησε και βίασε το πτώμα 42χρονης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αρρωστημένο έγκλημα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας, που σημειώθηκε στη βόρεια Ιταλία με 32χρονο να σκοτώνει και μετά να βιάζει το πτώμα 42χρονης! Επίσης, στις ΗΠΑ μια 26χρονη νοσοκόμα πυροβολήθηκε θανάσιμα στον δρόμο πηγαίνοντας στη δουλειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας από την Γκάνα τη σκότωσε με ένα σφυρί έπειτα από διαφωνία που είχαν για το μισθό του, ενώ στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η 42χρονη είχε φτάσει ως μετανάστρια στην Ιταλία το 2010 και γρήγορα κατόρθωσε να στήσει μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιχείρηση, που εμπορευόταν και επεξεργαζόταν κατσικίσιο γάλα.

32χρονος δολοφόνησε και βίασε το πτώμα 42χρονης

Το 2018 η φάρμα της απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα ως success story της ένταξης μεταναστών στην ιταλική οικονομία. Τότε, μάλιστα, είχε δηλώσει πως στα πρώτα χρόνια της στην Ιταλία είχε γίνει στόχος ρατσιστικών επιθέσεων.

Φρικτό έγκλημα: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του και το κόλλησε με κόλλα!

Φρικτό έγκλημα: Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας άνδρας από το Εκουαδόρ δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια της κόλλησε το κεφάλι, το οποίο είχε κόψει, με κόλλα! Επίσης, φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του γιου, βρήκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ με τον 23χρονο φονιά να χορεύει από χαρά μαζί με την αδερφή του, γύρω από το πτώμα της μητέρα τους!

Η απίστευτη ιστορία συνέβη στις 21 Δεκεμβρίου στην πόλη Guayaquil, με τον Luis Hermida να κόβει το κεφάλι της Lisbeth Baquerizo και αμέσως να σκέφτεται το αρρωστημένο σχέδιό του για να καταφέρει να διαφύγει της σύλληψης!

Αφού πήρε μια κόλλα και της κόλλησε το κεφάλι, στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της άτυχης γυναίκας και της είπε «Τρέξε, η Lisbeth πέθανε».

Όταν οι γονείς της πήγαν στο σπίτι αμέσως είδαν την κηδεία της άτυχης γυναίκας και το γαμπρό τους να λείπει. Αμέσως σταμάτησε η τελετή ενώ όταν άνοιξαν το φέρετρο διαπίστωσαν τη φρικτή πραγματικότητα. Ο Hermida καταζητείται από τις Αρχές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share