Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: Σκότωσαν 26χρονη νοσοκόμα (photo-video)

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

11 Ιανουαρίου 2021 14:59
Άγριο έγκλημα: Σκότωσαν 26χρονη νοσοκόμα (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα: 26χρονη νοσοκόμα πυροβολήθηκε θανάσιμα στον δρόμο πηγαίνοντας στη δουλειά της. Οι διωκτικές αρχές του Τενεσί στις ΗΠΑ αναζητούν, έναν άντρα που συνδέεται με τον φόνο της 26χρονης νοσοκόμας Caitlyn Kaufman, η οποία πυροβολήθηκε θανάσιμα στον δρόμο πηγαίνοντας στη δουλειά της.

Ο 28χρονος James Cowan είναι ο δεύτερος ύποπτος που ανακοινώνει η αστυνομία και καταζητείται πια για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο πρώτος ύποπτος, Devaunte Hill, συνελήφθη στις 11 Δεκεμβρίου και παραμένει προφυλακισμένος, έχοντας αποδοθεί επισήμως κατηγορίες. Επίσης, φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας άνδρας από το Εκουαδόρ δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια της κόλλησε το κεφάλι, το οποίο είχε κόψει, με κόλλα.

Χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Νάσβιλ είπε πως οι δύο άντρες συνδέονται. Το στίγμα από το κινητό τους δείχνει μάλιστα ότι αμφότεροι ήταν παρόντες στο σημείο όπου δολοφονήθηκε η νοσοκόμα, πάνω στον αυτοκινητόδρομο.

Κίνητρο δεν έχουμε ακόμα για τη δολοφονία, η τοπική αστυνομία συνεχίζει ωστόσο να προσφέρει αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον γνωρίζει πού κρύβεται ο Cowan.

Η Kaufman σταμάτησε στην άκρη το αμάξι της όταν πυροβολήθηκε και την είδε αστυνομικός που περιπολούσε. Τη βρήκε βαριά τραυματισμένη όμως και μέχρι να έρθουν οι πρώτες βοήθειες, η 26χρονη ήταν νεκρή.

Φρικτό έγκλημα: 34χρονος σκότωσε το γείτονά του με έναν σκουπιδοτενεκέ (Video)

Φρικτό έγκλημα: Ένας 34χρονος θα περάσει τους επόμενους 20 μήνες της ζωής του στη φυλακή καθώς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του γείτονά του με ένα σκουπιδοτενεκέ! Επίσης, φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του γιου, βρήκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ με τον 23χρονο φονιά να χορεύει από χαρά μαζί με την αδερφή του, γύρω από το πτώμα της μητέρα τους!

Ο Stephen Robbins από το Νταντί της Σκωτίας, λογομάχησε με τον γείτονά του, Ryan Barrie, επειδή ο δεύτερος έκανε πολύ φασαρία. Οι δυο άνδρες είχαν καταναλώσει και μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ξεφύγουν γρήγορα και να πιαστούν στα χέρια. Ο Robbins πήρε έναν σκουπιδοτενεκέ και άρχισε να χτυπάει με μανία το γείτονά του, σκοτώνοντάς τον.

Το άγριο έγκλημα συνέβη τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο ο 34χρονος καταδικάστηκε τώρα πέφτοντας στα… μαλακά, μιας και το δικαστήριο έκρινε πως ήταν σε νόμιμη αυτοάμυνα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share