Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικτό έγκλημα: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του και το κόλλησε με κόλλα!

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

10 Ιανουαρίου 2021 18:57
Φρικτό έγκλημα: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του και το κόλλησε με κόλλα!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικτό έγκλημα: Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας άνδρας από το Εκουαδόρ δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια της κόλλησε το κεφάλι, το οποίο είχε κόψει, με κόλλα! Επίσης, φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του γιου, βρήκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ με τον 23χρονο φονιά να χορεύει από χαρά μαζί με την αδερφή του, γύρω από το πτώμα της μητέρα τους!

Η απίστευτη ιστορία συνέβη στις 21 Δεκεμβρίου στην πόλη Guayaquil, με τον Luis Hermida να κόβει το κεφάλι της Lisbeth Baquerizo και αμέσως να σκέφτεται το αρρωστημένο σχέδιό του για να καταφέρει να διαφύγει της σύλληψης!

Αφού πήρε μια κόλλα και της κόλλησε το κεφάλι, στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της άτυχης γυναίκας και της είπε «Τρέξε, η Lisbeth πέθανε».

Όταν οι γονείς της πήγαν στο σπίτι αμέσως είδαν την κηδεία της άτυχης γυναίκας και το γαμπρό τους να λείπει. Αμέσως σταμάτησε η τελετή ενώ όταν άνοιξαν το φέρετρο διαπίστωσαν τη φρικτή πραγματικότητα. Ο Hermida καταζητείται από τις Αρχές.

Φρικτό έγκλημα: Άνδρας δολοφόνησε την 24χρονη κοπέλα του γιατί ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό (Video)

Φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε στη Βραζιλία με έναν άνδρα να δολοφονεί την 24χρονη κοπέλα του γιατί ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό! Επίσης, μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ένας 32χρονος πατέρας δολοφόνησε τις δυο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 24χρονη αγνοούταν από το Ρίο ντε Τζανέιρο από τις 2 Ιανουαρίου και λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της, είχε ανεβάσει στο Twitter μία φωτογραφία με μπικίνι γράφοντας «Αν ήμουν εσύ, θα με μισούσα κι εγώ σίγουρα».

Σύμφωνα με τη «Daily Star», η αστυνομία βρήκε το διαμελισμένο το σώμα της και ερευνά την υπόθεση, με την οικογένεια της νεαρής να κατηγορεί για τη δολοφονία της κόρης της, τον πρώην σύντροφό της.

Άνδρας δολοφόνησε την 24χρονη κοπέλα του

«Ο τύπος την ακολούθησε στον σταθμό των τρένων για να τη σταματήσει. Προσπάθησε να την απαγάγει αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι χώρισαν» είπε μία πηγή από το περιβάλλον της Μπιάνκα σε τοπικά ΜΜΕ.

Η θεία της Μπιάνκα είπε ότι πήγε να ψάξει για την ανιψιά της και βρήκε τον πρώην της να πίνει αλκοόλ και μάλιστα φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την Μπιάνκα. Αργότερα όμως είπε στην οικογένειά της ότι δεν ήξερε τίποτα για την εξαφάνισή της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share