Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: 23χρονος σκότωσε την μητέρα του και χόρευε με την 14χρονη αδερφή του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

7 Ιανουαρίου 2021 14:58
Άγριο έγκλημα: 23χρονος σκότωσε την μητέρα του και χόρευε με την 14χρονη αδερφή του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα: Φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του γιου, βρήκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ με τον 23χρονο φονιά να χορεύει από χαρά μαζί με την αδερφή του, γύρω από το πτώμα της μητέρα τους! Επίσης, ένα φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε στη Βραζιλία με έναν άνδρα να δολοφονεί την 24χρονη κοπέλα του γιατί ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό!

Θύμα ήταν η Victoria Ramirez, η οποία εκτελέστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι από τον γιος της Mike στις 23 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με έγγραφα της αστυνομίας, η Ramirez κατάλαβε τις προθέσεις του γιου της λίγα δευτερόλεπτα πριν τη δολοφονία.

Το πλέον τραγικό είναι πως στο τραπέζι βρίσκονταν και οι δυο ανήλικες αδερφές του Mike, με την 14χρονη να είναι εκείνη που έδωσε το σύνθημα για να πατήσει ο 23χρονος τη σκανδάλη!

23χρονος σκότωσε την μητέρα του

Η φρικαλεότητα όμως συνεχίστηκε. Η 14χρονη πιάστηκε αγκαλιά με τον μητροκτόνο και άρχισαν να χορεύουν ενώ η άλλη αδερφή, μια 17χρονη, έτρεξε στο μπάνιο και από εκεί, σύμφωνα με το KUTV, έφυγε από το σπίτι καλώντας την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατάθεσή της, η 17χρονη ανέφερε πως ο αδερφός της είχε δώσει μαριχουάνα στη 14χρονη.

Φρικιαστικό έγκλημα: 30χρονος σκότωσε και τεμάχισε το θείο του

Φρικιαστικό έγκλημα: Σε δέκα κομμάτια έκοψε τη σορό του θείου του ένας 30χρονος άνδρας στο Τσέστερφιλντ της Βρετανίας και έπειτα πήρε τα λεφτά του και τα ξόδεψε σε ποτά, ναρκωτικά και μασάζ.

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, είδαν το φως της δημοσιότητας κατά της διάρκεια της δίκης, στην οποία ο 30χρονος Ντάνιελ Γουόλς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Γκράχαμ Σνελ. Ενώ, μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ένας 32χρονος πατέρας δολοφόνησε τις δυο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο Γουόλς κατακρεούργησε τον θείο του όταν εκείνος τον έπιασε να κλέβει χρήματα από τον λογαριασμό του. Αφού τον τεμάχισε και τον πέταξε στους ασβούς, πήρε τα λεφτά του άτυχου 71χρονου και τα ξόδεψε σε ποτά και ναρκωτικά, σε καζίνο και μασάζ.

Ο Γουόλς, το βράδυ πριν από τη δολοφονία του θείου του, πήρε ταξί, πήγε σε ένα κατάστημα και αγόρασε δύο πριόνια, σακούλες και έναν κάδο.

30χρονος σκότωσε και τεμάχισε το θείο του

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, χρησιμοποίησε το πριόνι για να τεμαχίσει τον άτυχο 71χρονο και έπειτα πέταξε κάποια από τα μέλη σε ασβούς και τα υπόλοιπα σε κάδους έξω από ένα διαμέρισμα που ζούσε παλιότερα. Μάλιστα δεν ομολόγησε πού είχε πετάξει το κεφάλι του Γκράχαμ Σνελ παρά 6 μήνες αργότερα.

Αρχικά, είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε τον θείο του νεκρό μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και κοκαΐνης και πανικοβλήθηκε επειδή σκέφτηκε ότι θα θεωρείτο ο ίδιος ύποπτος για τη δολοφονία του. Έπειτα, προσπάθησε να βγάλει διαβατήριο για να φύγει από τη χώρα.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της ποινής, ο Γουέλς ζήτησε την παραίτηση των δικηγόρων του και ο δικαστής έδωσε προθεσμία μέχρι τις 4 Ιανουαρίου για τον διορισμό νέου δικηγόρου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share