Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρικτό έγκλημα: Άνδρας δολοφόνησε την 24χρονη κοπέλα του γιατί ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

7 Ιανουαρίου 2021 14:10
Φρικτό έγκλημα: Άνδρας δολοφόνησε την 24χρονη κοπέλα του γιατί ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε στη Βραζιλία με έναν άνδρα να δολοφονεί την 24χρονη κοπέλα του γιατί ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό! Επίσης, μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ένας 32χρονος πατέρας δολοφόνησε τις δυο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 24χρονη αγνοούταν από το Ρίο ντε Τζανέιρο από τις 2 Ιανουαρίου και λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της, είχε ανεβάσει στο Twitter μία φωτογραφία με μπικίνι γράφοντας «Αν ήμουν εσύ, θα με μισούσα κι εγώ σίγουρα».

Σύμφωνα με τη «Daily Star», η αστυνομία βρήκε το διαμελισμένο το σώμα της και ερευνά την υπόθεση, με την οικογένεια της νεαρής να κατηγορεί για τη δολοφονία της κόρης της, τον πρώην σύντροφό της.

Άνδρας δολοφόνησε την 24χρονη κοπέλα του

«Ο τύπος την ακολούθησε στον σταθμό των τρένων για να τη σταματήσει. Προσπάθησε να την απαγάγει αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι χώρισαν» είπε μία πηγή από το περιβάλλον της Μπιάνκα σε τοπικά ΜΜΕ.

Η θεία της Μπιάνκα είπε ότι πήγε να ψάξει για την ανιψιά της και βρήκε τον πρώην της να πίνει αλκοόλ και μάλιστα φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την Μπιάνκα. Αργότερα όμως είπε στην οικογένειά της ότι δεν ήξερε τίποτα για την εξαφάνισή της.

Άγριο έγκλημα: Εκτέλεσαν εν ψυxρώ 30χρονη χορεύτρια στη μέση του δρόμου - Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Ρωσία με άγνωστο να εκτελεί εν ψυχρώ 30χρονη χορεύτρια στη μέση του δρόμου! Συγκεκριμένα, μασκοφόρος καταδίωξε την 30χρονη Ναταλία Προνίνα και την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με εκείνη να πέφτει νεκρή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ξεψύχησε ενώ φίλοι που ήταν μαζί της τραυματίστηκαν. Η γυναίκα επέστρεφε σπίτι έπειτα από προπόνηση μαζί με φίλους όταν την προσέγγισε ο δράστης και την πυροβόλησε.

Η αστυνομία θεωρεί ότι επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και ερευνούν τη θεωρία σύμφωνα με την οποία η χορεύτρια είχε κρυφή σχέση με έναν πλούσιο άνδρα που εικάζεται ότι είναι πολιτικός.

Εκτέλεσαν εν ψυxρώ 30χρονη χορεύτρια

Ο σύντροφός της, ο 33χρονος Αλεξάντρερ Κραβτσένκο, αρνήθηκε οποιαδήποτε διασύνδεση με τον φόνο και είπε πως ήταν στην Κριμαία όπου εργάζεται. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε από 37χρονο πατέρα στη Ρωσία, ο οποίος σκότωσε τα παιδιά του μετά από την αποκάλυψη της γυναίκας του ότι τον απάτησε με συνάδελφό της από τη δουλειά.

Οι φίλοι της υποστήριξαν ότι δολοφονήθηκε κατ' εντολή επειδή απέρριψε κάποιου την πρόταση. Φίλη που ονομάζεται Βαλέρια είπε στην Komsomolskaya Pravda: “Μόνο κάποιος από τους θαυμαστές της θα μπορούσε να είναι πίσω από αυτό εξαιτίας της ζήλιας του".

Επίσης η πρώην συνεργάτιδα της Ναταλία, Ανζέλικα υποστήριξε τη θεωρία για απογοητευμένο θαυμαστή. "Δεν ήταν σε σοβαρή σχέση, δεν ήταν ο τύπος της γυναίκας που ονειρεύεται το λευκό φόρεμα και ένα μάτσο παιδιά".

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ΕΔΩ

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share