Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 24χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 3χρονο παιδάκι

Άγριο έγκλημα - Φρικιαστικές λεπτομέρειες

23 Νοεμβρίου 2020 17:35
Φρίκη: 24χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 3χρονο παιδάκι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα 3χρονο παιδάκι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος υποστήριξε αργότερα πως το αγοράκι είχε πέσει από ένα μηχανάκι και είχε χτυπήσει το κεφάλι του.

Ο 24χρονος Σάντος Ροντρίγκεζ από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ συνελήφθη το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Η αστυνομία του Σαν Μπερναντίνο απάντησε στην κλήση ενός τοπικού νοσοκομείου όπου ο μικρός είχε μεταφερθεί με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Ο Ροντρίγκεζ είπε αρχικά στους γιατρούς και τους αστυνομικούς ότι το παιδί είχε πέσει από ένα σκούτερ και είχε χτυπήσει το κεφάλι στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία. Μετά από έρευνα ωστόσο παραδέχτηκε ότι είχε χτυπήσει επανειλημμένως το κεφάλι του παιδιού στο έδαφος επειδή «έχασε την ψυχραιμία του».

Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε και στη Νότια Αφρική με μια 19χρονη έγκυο να εντοπίζεται κατακρεουργημένη στην άκρη του δρόμου καθώς είχε σφαχτεί τόσο βίαια που τα όργανά της είχα βγει ενώ έλειπε και η καρδιά της!

Το κίνητρο παραμένει υπό διερεύνηση και ο Ροντρίγκεζ κρατείται χωρίς το δικαίωμα εγγύησης. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Μπερναντίνο σημείωσε: «Το κίνητρο για αυτό το περιστατικό είναι υπό διαρκή διερεύνηση. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες επιπλέον πληροφορίες για δημοσιοποίηση αυτή τη στιγμή». Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της.

Άγριο έγκλημα: 30χρονος σκότωσε την 16χροη ξαδέρφη της γυναίκας του

Την ενοχή του για την δολοφονία της 16χρονης ξαδέρφης της γυναίκας του, που βρέθηκε νεκρή σε δασική έκταση, μετά την εξαφάνισή της στις 8 Μαΐου, την Ημέρα της Ευρώπης, παραδέχθηκε ένας 30χρονος στο Χαμσάιρ της Βρετανίας.

Ο Shane Mays κατηγορείται για το θάνατο της έφηβης, όμως ο ίδιος κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του στο δικαστήριο του Γουίντσεστερ αρνείται ότι υπήρχε πρόθεση.Ο δημόσιος κατήγορος πάντως αρνήθηκε να δεχθεί την ομολογία του, λέγοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσει κανονικά η δίκη.

Η κοπέλα εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή την Ημέρα της Ευρώπης, στις 8 Μαΐου, ενώ το σώμα της βρέθηκε στις 21 Μαΐου σε κοντινή δασική έκταση. Ενώ, ένα άγριο έγκλημα έγινε στο Μεξικό με έναν 14χρονο να μαχαιρώνει θανάσιμα τα ξαδέρφια του 7 και 13 ετών και να τραυματίζει δύο ακόμα ανθρώπους σε ένα αιματοβαμμένο πάρτι.

Η εξαφάνιση της Λουίζ, που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στην κοινότητά της. Η σορός της βρέθηκε από την αστυνομία 1,5 μίλι μακριά από το διαμέρισμα του 30χρονου, σε δασική περιοχή, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, ενώ ο εντοπισμός της σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Μαζί με τον 30χρονο συνελήφθη και η γυναίκα του και ξαδέλφη της 16χρονης, που θεωρήθηκε ότι είχε σύνδεση με τον θάνατο της κοπέλας. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Κατά τη σημερινή διαδικασία στο ακροατήριο, ο κατηγορούμενος μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και για να παραδεχθεί την κατηγορία περί ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share