Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

14χρονος σκότωσε τα ξαδέρφια του 7 και 13 ετών: «Κουράστηκα να προσπαθώ να είμαι...»

Άγριο έγκλημα - Φρικιαστικές λεπτομέρειες

19 Νοεμβρίου 2020 10:08
14χρονος σκότωσε τα ξαδέρφια του 7 και 13 ετών: «Κουράστηκα να προσπαθώ να είμαι...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στο Μεξικό με έναν 14χρονο να μαχαιρώνει θανάσιμα τα ξαδέρφια του 7 και 13 ετών και να τραυματίζει δύο ακόμα ανθρώπους σε ένα αιματοβαμμένο πάρτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους αυτόπτες, φώναζε «κουράστηκα να προσπαθώ να είμαι τέλειος για τη μητέρα μου». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «El Universal», ο έφηβος εξοργίστηκε, έπιασε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στα ξαδέρφια του, τον 13χρονο Eduardo και τον 7χρονο Nicolás. Το δεύτερο παιδί δέχτηκε τουλάχιστον 10 μαχαιριές.

Ο Eduardo πέθανε επιτόπου, καθώς δέχτηκε χτύπημα στην τραχεία, ενώ ο Nicolás πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο από τα πολλαπλά τραύματα που έφερε στην κοιλιά.

Μετά τα ξαδέλφια, το παιδί στράφηκε στη 10χρονη ξαδέρφη του, Lía, όσο εκείνη φώναζε «βοήθεια». Τη μαχαίρωσε επίσης. Στο τέλος μαχαίρωσε και την 27χρονη θεία του, Osiris, όταν προσπάθησε να του πάρει το μαχαίρι. Ενώ, μια 32χρονη YouTuber που έδινε συμβουλές ομορφιάς σκότωσε τα δύο νεογέννητα μωρά της και τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Τον μικρό αφόπλισε τελικά ο θείος του, που κατάφερε να τον ηρεμήσει. Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα παραμελούσε το παιδί. Οι κοινωνικές υπηρεσίες έχουν αναλάβει την υπόθεση, παρέχοντας βοήθεια στις οικογένειες.

Φρίκη: 45χρονος πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και 4 ετών κόρη τους

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Σιγκαπούρη με έναν 45χρονο πατέρα να σκοτώνει την έγκυο σύζυγό του και την 4 ετών κόρη τους! Επίσης, μια 26χρονη μητέρα από το Λας Βέγκας είναι ύποπτη για την δολοφονία των παιδιών της, της ενός έτους Rose και 2χρονης Lily, λέγοντας στον πατέρα πως τα όργανα των δυο κοριτσιών «αξίζουν πολλά λεφτά».

O Teo Ghim Heng μάλιστα, αφού δολοφόνησε την ίδια του την οικογένεια, αποφάσισε να μείνει με τις σορούς τους μέσα στο διαμέρισμα και να κοιμάται φυσιολογικά.

Ο δολοφόνος δήλωσε στο δικαστήριο πως σκότωσε την Choong Pei Shan και την κόρη τους, Zi Ning, επειδή η σύζυγός του τον πρόσβαλλε μπροστά την 4χρονη.

Όταν κοιμόταν η έγκυος σύζυγός του, την στραγγάλισε με μια πετσέτα ενώ όταν άκουσε το κλάμα της κόρης του, η οποία είχε ξυπνήσει από την φασαρία, αποφάσισε να στραγγαλίσει και την ίδια χρησιμοποιώντας τα χέρια του.

Σύμφωνα με το Channel News Asia ο Teo προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρκετές φορές ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στη συνέχεια έβαλε τις σορούς στο κρεβάτι και κοιμόταν μαζί τους ενώ μετά από μια εβδομάδα τους έβαλε φωτιά ωστόσο και πάλι δίστασε να κάτσει πλάι τους, όπως τόνισε στο δικαστήριο. Η φρικτή αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν ο αδερφός της άτυχης Choong την αναζήτησε χωρίς επιτυχία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share