Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: 32χρονη σκότωσε τα νεογέννητα μωρά της

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

13 Νοεμβρίου 2020 14:40
Άγριο έγκλημα: 32χρονη σκότωσε τα νεογέννητα μωρά της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία 32χρονη YouTuber που έδινε συμβουλές ομορφιάς σκότωσε τα δύο νεογέννητα μωρά της και τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε και στην Σιγκαπούρη με έναν 45χρονο πατέρα να σκοτώνει την έγκυο σύζυγό του και την 4 ετών κόρη τους!

Η Αλίσα Αν Ντέιβολτ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 40 ετών για την ανθρωποκτονία των δύο νεογέννητων μωρών της. Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, στο οποίο δεν εμφανίστηκε, η Ντέιβολτ γέννησε ένα κοριτσάκι το 2017 και ένα αγοράκι το 2018. Μετά τη δεύτερη γέννα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την ύπαρξη πλακούντα και ομφάλιου λώρου αλλά δεν υπήρχε βρέφος.

Αργότερα, παραδέχτηκε ότι γέννησε στο σπίτι της στη Νότια Καρολίνα και πέταξε το νεογέννητο σε έναν κάδο σκουπιδιών και ότι έκανε το ίδιο με το κοριτσάκι που είχε γεννήσει έναν χρόνο πριν. Κατά την ανάκρισή της από την αστυνομίας αρχικά είπε ότι νόμιζε ότι απέβαλε αλλά έπειτα παραδέχτηκε ότι σκότωσε τα βρέφη επειδή «δεν άντεχε άλλα παιδιά».

Σοκ: 26χρονη μητέρα σκότωσε τις κόρες της γιατί τα όργανα τους «αξίζουν πολλά λεφτά»!

Μια 26χρονη μητέρα από το Λας Βέγκας είναι ύποπτη για την δολοφονία των παιδιών της, της ενός έτους Rose και 2χρονης Lily, λέγοντας στον πατέρα πως τα όργανα των δυο κοριτσιών «αξίζουν πολλά λεφτά». Ενώ, ένας άντρας στη Φλόριντα πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο σύζυγό του, επειδή την πέρασε για κλέφτη.

Η Amanda Sharp-Jefferson συνελήφθη την προηγούμενη βδομάδα όταν ο σύντροφος και πατέρας των παιδιών, Jaykwon Singleton, επέστρεψε στο σπίτι για να δει κάτι τραγικό, τα δύο κορίτσια νεκρά, το ένα πάνω στο άλλο στην κούνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Review Journal», που επικαλείται την έκθεση της αστυνομίας, ο Singleton είπε στους αστυνομικούς ότι η σύντροφός του «του έλεγε να κάνει ησυχία και σε κάποια στιγμή έκανε μια δήλωση πως τα όργανα αξίζουν πολλά λεφτά».

Όταν τη ρώτησαν για το ανατριχιαστικό σχόλιο, η μητέρα είπε πως «είδα μια ταινία όπου οι άνθρωποι έβγαζαν πολλά λεφτά πουλώντας μέρη του σώματος από κάποιον που πέθανε», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού Fox 5 Vegas.

Η αστυνομία λέει για την ώρα πως τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών δεν είναι ξεκάθαρα.

Ο πατέρας είπε ακόμα πως είναι με τη Sharp-Jefferson από το 2018 και δεν είχαν ποτέ προβλήματα. Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, όταν εκείνη άρχισε να κάνει λόγο «για έναν εναλλακτικό κόσμο πνευμάτων», όπως σημειώνεται στην έκθεση της αστυνομίας.

Η μητέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη για να κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share